Στις 25/06 στο Ζέεφελντ η προετοιμασία του Ολυμπιακού

Σε γνώριμα λημέρια θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» που θα ξεκινήσει πιο αργά μετά την κατάληψη της 3ης θέσης.

Το καλό εισιτήριο για το Europa League εξασφάλισε ο Ολυμπιακός κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στις 9 Αυγούστου. Αυτό δίνει περισσότερο χρόνο στους Πειραιώτες για να ξεκουραστούν και να ετοιμάσουν με μεγαλύτερη ηρεμία την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η 3η θέση δίνει και περισσότερο χρόνο για διακοπές στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αφού με τα νέα δεδομένα η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει πιο αργά σε σχέση με πέρσι. Στην Ελλάδα βρίσκεται και ο στενός συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς, ο Αντόνιο Ενρίκες, ο οποίος ασχολείται με θέματα της προετοιμασίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να φύγουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στις 25 Ιουνίου. Το πρώτο μέρος της προετοιμασίας του Ολυμπιακού θα γίνει στο Ζέεφελντ όπως και πέρσι. Στο τραπέζι είχε πέσει και το Λάγκενφελντ στο οποίο η ομάδα του Πειραιά είχε πάει το καλοκαίρι του 2016.

Είχαν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι οι «ερυθρόλευκοι» από τις συνθήκες και τις εγκαταστάσεις που είχαν συναντήσει στο Λάγκενφελντ. Έγιναν επαφές με τους ανθρώπους του συγκεκριμένου προπονητικού κέντρου, όμως δεν κατέστη δυνατό να εξασφαλίσουν το γήπεδο που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει και το 2016 η ομάδα. Τότε οι ποδοσφαιριστές πήγαιναν με τα πόδια από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και από τη στιγμή που δεν υπήρχε η δυνατότητα να προπονηθούν στο συγκεκριμένο γήπεδο κατέληξαν στη σίγουρη λύση του Ζέεφελντ. Όσον αφορά στο δεύτερο στάδιο όλα δείχνουν ότι και πάλι η ομάδα θα πάει στο Γκενκ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα