Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-3: Του έβαλε δύσκολα για ένα ημίχρονο...(highlights)

Με γκολ των Πέλκα, Λημνιό και Άκπομ, ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα με σκορ 3-0 από την έδρα του Παναιτωλικού και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό.

Οι ποδοσφαιριστές του Άμπελ Φερέιρα δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, αφού στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Άκπομ η ομάδα απέκτησε επιθετική πνοή και έφτασε άνετα στη νίκη.

Ο Πέλκας με σουτ άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό, όμως ο Παναιτωλικός από εκεί και πέρα ήταν απόλυτος πρωταγωνιστής στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι έλεγξαν το παιχνίδι όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις και να φανούν απειλητικοί.

Στην επανάληψη ο Φερέιρα έκανε διπλή αλλαγή και δικαιώθηκε. Ο Άκπομ που μπήκε στο 62' «σέρβιρε» το 2-0 στο Λημνιό στο 64ο λεπτό, ενώ πέντε λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

* Στο 22' αποχώρησε τραυματίας ο Λουσέρο. Ο παίκτης του Χάβου είχε μια άτσαλη σύγκρουση σε διεκδίκηση με τον Λημνιό κατά την οποία έπαθε κάταγμα στο χέρι. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Κνετ, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο (25’ λ.τρ. Λιάβας), Ταχάρ, Σίενστεντ (59’ Τσιγγάρας) , Αριγίμπι, Φυτόπουλος (46’ Μπαϊροβιτς), Μιμίτο, Ντίας

ΠΑΟΚ: Ζίφκοβιτς, Μάτος (79’ Βαρέλα), Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μαουρίτσιο, Μίσιτς, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Πέλκας (62΄Ελ Καντουρί), Σφιντέρσκι (61’ Άκπομ)

Η μικρογραφία του αγώνα:

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-3

Παναιτωλικός (4-2-3-1): Κνετ 8- Σανιά 6, Μαρσιάλ 6, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο 7 (25’ Λιάβας) - Ταχάρ, Σίενστεντ 5 (59’ Τσιγγάρας)- Αριγίμπι 8, Φυτόπουλος 5, (46’ Μπαΐροβιτς), Μιμίτο 6 – Ντίας 7

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μάκης Χάβος 5

ΠΑΓΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Παράς, Ντάλσιο, Ντουάρτε

ΠΑΟΚ (4-3-2-1): Ζίφκοβιτς 7, Μάτος 6, Ίνγκασον 6, Κρέσπο 7, Γιαννούλης 5- Μαουρίτσιο 6, Μίσιτς 6, Λημνιός 7- Βιεϊρίνια 5, Πέλκας 8(61’ Ελ Καντουρί), Σφιντέρσκι 5 (62’ Άκπομ)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΑΜΠΕΛ ΦΕΡΕΪΡΑ 7

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσαγκαράκης 7

ΒΟΗΘΟΙ: Σπυρόπουλος, Δημητριάδης


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα