Super League 1: Ο Ολυμπιακός με ΑΕΛ, στο Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός, με Αστέρα η ΑΕΚ

Στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός με την ΑΕΛ, στο Γεντί Κουλέ ο Παναθηναϊκός, με Αστέρα Τρίπολης η ΑΕΚ. «Μάχες» σε Περιστέρι και Πηγάδια. Το πρόγραμμα της ημέρας για την 15η αγωνιστική της Super League 1.

Πέντε αναμετρήσεις ανοίγουν την αυλαία της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής της Super League 1 την Τετάρτη 18/12.

Από το πρόγραμμα της ημέρας, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ στο -κεκλεισμένων των θυρών- Καραϊσκάκη (17:15, LIVE στο fosonline.gr). Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την 11η νίκη τους για να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι «βυσσινί» θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά playoffs.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τον τραυματία Γκιγιέρμε, τον τιμωρημένο Ρούμπεν Σεμέδο και τον Ομάρ για λόγους ξεκούρασης, ενώ αντιθέτως στην αποστολή συμπεριλήφθηκε μετά από 10 μήνες ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Την ίδια ώρα, στο Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή στο Γεντί Κουλέ κόντρα στον εξαιρετικό ΟΦΗ. Οι «πράσινοι» θέλουν να φύγουν από την Κρήτη με το διπλό για να βρεθούν στην 4η θέση, αφού βρίσκονται στο -2 από τους Ομιλήτες. Ο ΟΦΗ από την άλλη θέλει να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την απόστασή του από τον 5ο Παναθηναϊκό, αλλά και να παραμείνει σε απόσταση βολής και για την 3η θέση της ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στο +2 από τους Κρητικούς.

Στις 19:30, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και θέλει μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του Μάσιμο Καρέρα στα Πηγάδια με την Ξάνθη να φτάσει σε μία ακόμα νίκη. Για την Ένωση, μόνο ο Κλωναρίδης έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Ζεράλντες, Σιμάο που δεν υπολογίζονται. Οι Αρκάδες θα παραταχθούν στην Αθήνα χωρίς τους τρεις τιμωρημένους Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, Ενέκο Καπίγια και Χρήστο Τασουλή.

Την ίδια ώρα στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει την Λαμία σε ένα ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην 9η και 10η θέση αντίστοιχα με απόσταση μόλις ένα βαθμό. Οι Περιστεριώτες με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο θα επιδιώξουν να φτάσουν σε μία ακόμα νίκη για να παραμείνουν στο κυνήγι της 6άδας. Όσο για την ομάδα της Φθιώτιδας, η Λαμία θέλει να επιστρέψει στις νίκες αλλά και στην εντυπωσιακή πορεία των τελευταίων εβδομάδων, μετά την ήττα της από τον Παναθηναϊκό (2-0) την περασμένη αγωνιστική.

Τέλος, στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας (17:00) η Ξάνθη υποδέχεται στα Πηγάδια τον Παναιτωλικό. Οι Ακρίτες βρίσκονται σε κακό φεγγάρι με μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες στους πέντε τελευταίους αγώνες τους. Κόντρα στους Αγρινιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να παραμείνουν στο κόλπο για την 6άδα. Από την άλλη, τα «καναρίνια» δεν έχουν ακόμα «σπάσει το ρόδι» στο φετινό πρωτάθλημα και ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Super League 1:

Τετάρτη 18/12
17:00 Ξάνθη - Παναιτωλικός
17:15 Ολυμπιακός - ΑΕΛ
17:15 ΟΦΗ - Παναθηναϊκός
19:30 ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης
19:30 Ατρόμητος - Λαμία

Πέμπτη 19/12
17:15 Άρης - Βόλος
19:30 Πανιώνιος - ΠΑΟΚ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα