Χατζησαρόγλου: «Δεν θα ξεκινήσει το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός»

Στην επίθεση πέρασε ο Τάκης Αγραφιώτης στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, ενώ απορίες προκάλεσε η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΣ Δράμας.

Ο κακός χαμός έγινε κατά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ. Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Τάκη Αγραφιώτη. Κάποια από τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής γκρίνιαζαν για τον Σάββα Θεοδωρίδη και σε εκείνο το σημείο ο κ. Αγραφιώτης πέρασε στην επίθεση.

«Αυτό είναι το πρόβλημα του ποδοσφαίρου; Τα έχετε διαλύσει όλα και το μόνο που σας ενοχλεί είναι οι δηλώσεις του Σάββα; Μου θυμίζετε κάποιον που έχει σκοτώσει τους γονείς του και ζητάει επιείκεια από το δικαστήριο γιατί είναι ορφανός», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Όλες οι διώξεις είναι για δικούς μας ανθρώπους. Αυτά που γράφουν στα ινσταγκραμ και προκαλούν βία άλλοι τα στέλνετε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ή σας παράπεσαν σε κανένα συρτάρι κύριε Γραμμένε;», ήταν τα λόγια του.

Σε κάποια στιγμή, όμως, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου φέρεται να είπε: «Δεν θα αρχίσει το παιχνίδι στην Τούμπα με αυτά που έγιναν στο Καραισκάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά με την τοποθέτηση του να προκαλεί σοκ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα