Ο ΠΑΟΚ στο Διαιτητικό με ατού το Φενέρ-Μπεσίκτας και το όπλο του... Καρρά

Η πλευρά του ΠΑΟΚ επικαλέστηκε διάφορα επιχειρήματα στην ένσταση του στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπου συζητείται σήμερα η ποινή που του έχει επιβληθεί για τα επεισόδια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ένα από τα επιχειρήματα που προέβαλε η πλευρά του ΠΑΟΚ ήταν το ό,τι έγινε στο ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και την Μπεσίκτας το οποίο διεκόπη στο 57΄και η απόφαση που πήρε η τουρκική Ομοσπονδία για επανάληψή του κεκλεισμένων των θυρών και από το σημείο της διακοπής (σημ: θα διεξαχθεί σήμερα δίχως να υπάρχει σκορ 0-0).

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε να γίνει το ματς από το σημείο που διεκόπη (δηλαδή στο 90΄) υποστηρίζοντας ότι η ΑΕΚ έφυγε αναίτια από το γήπεδο. Και γι' αυτό το λόγο ζήτησε γι άλλη μια φορά την παρουσία και κατάθεση του διαιτητή Κομίνη.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ έκανε αναφορά στη δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη «για Μάου - Μάου» ενώ επιχειρηματολογώντας για το όπλο του Ιβάν Σαββίδη είπε ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να μιλάει για πρωτοφανές περιστατικό με όπλο, όταν σε τελικό του 1995, ο τότε πρόεδρος της ΑΕΚ Γιάννης Καρράς πήγε με όπλο στον διαιτητή Μπάκα. Μάλιστα προσκόμισε τη σχετική φωτογραφία στο δικαστήριο!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα