Ολυμπιακός: Επιμένουν οι Άγγλοι για Καρβάλιο

Αγγλικά δημοσιεύματα συντηρούν το θέμα του Ζοάο Καρβάλιο για τον Ολυμπιακό, ενώ την ίδια ώρα αναφέρουν πως ο Λαμουσί θα του δώσει περισσότερο χρόνο. 

Στην Αγγλία συντηρούν το θέμα με τον Ζοάο Καρβάλιο, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Ολυμπιακό και τον έχει στο... στόχαστρο εδώ κι αρκετούς μήνες. Ο Πορτογάλος είναι αλήθεια ότι δεν έχει στεριώσει στη Νότιγχαμ και πλέον και ο κόσμος της αγγλικής ομάδας έχει αποδεχτεί το ενδεχόμενο να φύγει.

Τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, ωστόσο ήταν λίγο πιο μπερδεμένα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με αυτά ο Σαμπρί Λαμουσί σκοπεύει να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα επόμενα ματς. Από την άλλη, όμως, ανέφεραν πως ο παίκτης είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Ο τεχνικός της Νότιγχαμ φέρεται να έχει δηλώσει πως δεν έχει ενημέρωση για το τι θα συμβεί με τον παίκτη, ενώ από την πλευρά του έχει στο μυαλό του να τον ρίξει στη... μάχη. Πάντως το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην Αγγλία για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό δεν είναι θετικό και άπαντες βλέπουν πιο θετικά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα τους.

Βέβαια είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός είναι γεμάτος στη μεσαία γραμμή και θα ήταν πιο λογικό να υπάρξει μία αποχώρηση για να γίνει προσθήκη. Μη ξεχνάμε πως με το νέο έτος γυρίζει ο Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ στο δρόμο της επιστροφής είναι και ο Κώστας Φορτούνης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα