Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Πρίγιοβιτς

Την ώρα που στη Σερβία πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, στο λιμάνι του Πειραιά τονίζουν ότι δεν τίθεται κανένα θέμα. 

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι για έναν αμυντικό κι έναν επιθετικό και χθες, 25/12, στη Σερβία έγραφαν ότι οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν δικό τους τον πρώην άσσο του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός διέψευσε το σενάριο αυτό. Το εν λόγω σενάριο εμφανίστηκε χθες (25/12) στη Σερβία κι έχει αναδημοσιευτεί από πολλά Μέσα της χώρας, χωρίς πάντως να έχει διασταυρωθεί με πηγές από την πατρίδα του Πρίγιοβιτς. Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη φημολογία ήθελε τον υψηλόσωμο επιθετικό να επιστρέφει στην Ελλάδα, με πιθανότερο προορισμό την ομάδα του Πειραιά, όμως από τον Ολυμπιακό τόνιζαν ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Ο Πρίγιοβιτς αγωνίζεται στην Αλ Ιτχάντ της Σαουδικής Αραβίας όμως θέλει να φύγει αφού δεν έχει βρει εκεί τον εαυτό του ενώ τον ενδιαφέρει και η προοπτική να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα