Ο Ερυθρός Αστέρας για Βούκοβιτς

Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα ο 29χρονος στόπερ δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και η ομάδα του Βελιγραδίου θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Ένα κεφάλαιο για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι οι δανεικοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και τι θα γίνει με το μέλλον τους. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος στόπερ έχει παραχωρηθεί με τη μορφή του δανεισμού στην Ελλάς Βερόνα, η οποία δεν καταφέρνει να μείνει στη Serie A. Ο «Βούκο» είναι ένας παίκτης που θα μας απασχολήσει, όμως στην πατρίδα του ήδη ασχολούνται μαζί του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της mozzartsport.com οι πρωταθλητές Σερβίας έχουν στο… στόχαστρο τους τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Νταμιέν Λεταλέκ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα και η ομάδα του Βελιγραδίου αναζητεί τον αντικαταστάτη του. Αυτό τον φέρεται να τον έχει βρει στο πρόσωπο του Γιάγκος Βούκοβιτς.

Όπως αναφέρει το σερβικό δημοσίευμα το συμβόλαιο του Σέρβου στόπερ με τον Ολυμπιακό έχει τριετή διάρκεια με απολαβές 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Οι συμπατριώτες του αναφέρουν πως από τη στιγμή που δεν έπαιζε στον Ολυμπιακό προτίμησε να φύγει για την Ελλάς Βερόνα και εκεί βρίσκεται με τη μορφή του δανεισμού.

Οι Ιταλοί θα πρέπει να καταβάλλουν ένα ποσό της τάξης των 2,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον αγοράσουν. Από τη στιγμή, όμως, που δεν παραμένουν στην κατηγορία κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί. Ο Ερυθρός Αστέρας παρακολουθεί την περίπτωση του και οι Σέρβοι έχουν την πληροφόρηση πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον έχει στα πλάνα του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εκεί ποντάρουν και οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου. Στο γεγονός πως δεν υπολογίζεται από τον προπονητή και πως ο Ολυμπιακός δεν θα επιμείνει στα 2,5 εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό δεν μπορεί να το διαθέσει ο Ερυθρός Αστέρας και στο Βελιγράδι θεωρούν πως οι Πειραιώτες θα είναι πιο διαλλακτικοί για έναν παίκτη που δεν βρίσκεται στα πλάνα τους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα