Φεύγει από τη Μπράγκα ο Χασάν, τον θέλουν και Πορτογάλοι

Οι Αιγύπτιοι επιβεβαιώνουν πως ο Αχμέντ Χασάν θα αποτελέσει παρελθόν για τη Μπράγκα με την Πάσος Φερέιρα να τον έχει στο… στόχαστρο της.

Το όνομα του Αχμέντ Χασάν έχει επανέλθει στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα, αφού είναι ένας επιθετικός για τον οποίο δεν έχει κρύψει ο Πέδρο Μαρτίνς πως θα τον ήθελε πίσω στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε πως ο Αιγύπτιος είχε αγωνιστεί πέρσι με τη μορφή του δανεισμού στην ομάδα του Πειραιά, αλλά λόγω των υπέρογκων απαιτήσεων της Μπράγκα δεν έγινε η αγορά του.

Επέστρεψε στην ομάδα, η οποία έχει τα δικαιώματα του, αλλά η σεζόν δεν εξελίσσεται καθόλου καλά γι’ αυτόν. Τα αιγυπτιακά Μέσα επιβεβαιώνουν πως ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη τον Ιανουάριο. Δημοσίευμα στην πατρίδα του Αχμέντ Χασάν τονίζει πως ο παίκτης θα φύγει από τη Μπράγκα τον Ιανουάριο.

Βέβαια το θέμα είναι πως οι συμπατριώτες του γράφουν πως η Πάσος Φερέιρα είναι η ομάδα που τον έχει στη λίστα της και θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της. Ο πορτογαλικός σύλλογος δίνει μάχη για την παραμονή του στην κατηγορία και θέλει να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του. Ο Αχμέντ Χασάν βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους και θεωρείται μία περίπτωση που μπορούν να την πλησιάσουν και να υλοποιήσουν αυτή τη μεταγραφή.

Στην Αίγυπτο θεωρούν πως ο 26χρονος επιθετικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πορτογαλικό πρωτάθλημα παίρνοντας μεταγραφή στην Πάσος Φερέιρα. Βέβαια το θέμα είναι κατά πόσο θέλει και ο ίδιος να κάνει αυτή τη μεταγραφή. Το σημαντικό που προκύπτει από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ των Αιγύπτιων είναι πως ο Χασάν διανύει τις τελευταίες του ημέρες στη Μπράγκα.

Κατά τη φετινή σεζόν ο 26χρονος επιθετικός υπέστη τραυματισμό στο γόνατο και υποβλήθηκε σε επέμβαση με τη Μπράγκα τότε να ανακοινώνει ότι θα γυρίσει σε 4-6 εβδομάδες. Από τέλος Οκτωβρίου ο Χασάν δεν έχει παίξει σε παιχνίδι της πορτογαλικής ομάδας, ενώ η άδεια του έληξε και δρομολογούνται εξελίξεις.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα