«Μάχη» Λάζαρου – Μπενζιά για την ενδεκάδα

Ποιες οι πιθανότητες του Χριστοδουλόπουλου να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του αγώνα Λαμία – Ολυμπιακός (15/1, 17.15). Ο Αλγερινός είναι ένα «κλικ» πιο μπροστά από τον Έλληνα εξτρέμ.

Την Κυριακή (15/1, 17.15) ο Ολυμπιακός δίνει έναν εξαιρετικά επικίνδυνο αγώνα στην Λαμία. Εκεί όπου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Ποντένσε, ενώ είναι αμφίβολος και ο Γκιγιέρμε παρότι ιατρικώς είναι εντάξει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δύο μέρες μπροστά του για να καταστρώσει τα πλάνα της ενδεκάδας για την αναμέτρηση στη Φθιώτιδα. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στις θέσεις πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Ο Μασούρας και ο Βαλμπουενά έχουν κλειδωμένη την παρουσία τους στο αρχικό σχήμα. Το ερώτημα είναι αν θα προτιμηθεί ο Μπενζιά ή ο Λάζαρος που σιγά-σιγά έχει αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Σίγουρα ο Χριστοδουλόπουλος θέλει ακόμα τον χρόνο του για να φτάσει στο 100% στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ώστε να είναι σε θέση να βγάζει 90λεπτα συνεχόμενα.

Κατά συνέπεια, πιο πιθανό μοιάζει το σενάριο να ξεκινήσει ο Μπενζιά που έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στα τελευταία ματς που αγωνίστηκε με Παναθηναϊκό και Καλαμάτα. Αν ξεκινήσει ο Μπενζιά, τότε ο Αλγερινός θα περάσει πίσω από τον Ελ Αραμπί και ο Βαλμπουενά θα πάει στα πλάγια. Όπως είχε συμβεί δηλαδή στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με το «τριφύλλι».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις, τα δεδομένα είναι λίγο - πολύ γνωστά. Οι Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Αβραάμ, Τσιμίκας, Καμαρά και Μπουχαλάκης αναμένεται να βρεθούν στην ενδεκάδα του αγώνα στο ΔΑΚ Λαμίας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα