Βαλμπουενά: «Αξίζει μεγαλύτερο πρωτάθλημα ο Τσιμίκας»!

Τι είπε ο έμπειρος Γάλλος μεσοεπιθετικός για τα σενάρια μεταγραφής του συμπαίκτη του, αλλά και για το ματς με τον Άρη και τον τίτλο.

Στη κάμερα της NOVA μίλησε ο Ματιέ Βαλμπουενά. Αναφέρθηκε τόσο στα σενάρια μεταγραφής του Κώστα Τσιμίκα, όσο και στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Για την παρουσία του: «Είμαι χαρούμενος που η ομάδα σε καλό δρόμο, βοηθάω την ομάδα, με βοηθάει κι αυτή. Τα στατιστικά δείχνουν ότι πάω καλά, αλλά σημαντικότερο είναι ότι πάει καλά η ομάδα».

Για τις επιστροφές των βασικών παικτών: «Με την επιστροφές είμαστε χαρούμενοι, θέλουμε ότι όλη ομάδα να είναι πλήρης. Ο κοινός μας στόχος είναι ο τίτλος. Περιμένουμε λοιπόν να είμαστε όλοι fit και να βοηθήσουμε όλοι για τους στόχους».

Για τη συνεργασία του με τον Ελ Αραμπί και τα γκολ που προκύπτουν: «Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση, λεπτομέρειες που έχουν σημασία και είναι σημαντικό ότι αυτά βγαίνουν και στο γήπεδο. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Πολύ καλή ομάδα ο Άρης, δεν θα είναι εύκολο. Τώρα όμως θα Έχουμε τον κόσμο μας, είναι διαφορετικό. Όμως ο Άρης είναι ποιοτική ομάδα, νίκησε τον ΠΑΟΚ, αλλΆεμείς στην έδρα μας είμαστε πιο δυνατόι. Θα γίνει ένα ωραίο ματς»

Για τον Φορτούνη: «Σίγουρα θα μας βοηθήσει, όμως πρέπει να του δώσουμε χρόνο. Ο τραυματισμός ήταν σοβαρός. Ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο. Είναι ο αρχηγός μας, ανυπομονούμε να γυρίσει, αλλά πρέπει να είμαστε υπομονετικοί».

Για τον κόσμο: «Είναι υπέροχοι, παθιασμένοι, μας ακολουθούν παντού. Είμαστε χαρούμενοι που τους ανταποδίδουμε την χαρά,. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με υπέροχο κόσμο, ελπίζουμε να τους δώσουμε τη χαρά για το πρωτάθλημα»

Για τον Τσιμίκα: «Δεν τον ήξερα, αλλά όταν τον γνώρισα κατάλαβα πόσο σημαντικός είναι για άμυνα και επίθεση. Νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να τον κρατούσε ο Ολυμπιακός, δικαιούται και ο ίδιος να πάει σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Τον συμβουλεύω να συνεχίσει να δουλεύει. Το ποδόσφαιρο είναι απαιτητικό, αν συνεχίσει να δουλεύει, πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει πάρα πολύ ψηλά».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα