Με Ινσούα η αποστολή του Παναθηναϊκού για Ξάνθη

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό (19/1) παιχνίδι με την Ξάνθη συμπεριλήφθηκε ο Ινσούα, όπως επίσης και οι νεοαποκτηθέντες Νάγκι και Ανουάρ. Αναλυτικά η αποστολή των «πράσινων». 

Αντιμέτωπος με την Ξάνθη στα Πηγάδια έρχεται αύριο (19/1) ο Παναθηναϊκός με τους «πράσινους» να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους και τον Γιώργο Δώνη να κάνει γνωστή την αποστολή για το ματς με τους Ακρίτες.

Ο Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος ήταν αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων, τελικά τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για τη συνάντηση με τους Θρακιώτες.

Στον αντίποδα από την αποστολή των «πράσινων» απουσιάζουν ο τραυματίας Γιάννης Μπουζούκης όπως επίσης και ο τιμωρημένος Δημήτρης Κουρμπέλης.

Από κει και έπειτα στην αποστολή μετέχουν οι νεοαποκτηθέντες Ανουάρ και Νάγκι, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όπως και οι Γιόχανσον και Δώνης που έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Ξάνθη: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Ναγκί, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα