Είδε την Κ-20 του Ολυμπιακού ο Φρανσίσκο Κόστα

Ο συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς παρακολούθησε το παιχνίδι της ομάδας Νέων των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι υποχρεώσεις της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκαν στα Γιάννενα με το παιχνίδι κόντρα στην αντίστοιχη του ΠΑΣ. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με σκορ 1-0 και κάπως έτσι τελείωσε μία αγωνιστική περίοδος με σημαντικές εμπειρίες για τα παιδιά, αλλά όχι και με τον τίτλο.

Η Κ-20 των Πειραιωτών τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Super League. Από τις σημαντικότερες εμπειρίες της Κ-20 ήταν τα παιχνίδια κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Στα συν φυσικά και η παρουσία αρκετών παιδιών στις προπονήσεις και στα παιχνίδια της πρώτης ομάδας.

Στα Γιάννενα βρίσκεται από το Σάββατο το βράδυ ο Φρανσίσκο Κόστα. Ο συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς «πέταξε» μαζί με την αποστολή των «ερυθρόλευκων» για την πόλη της Ηπείρου.

Το πρωί της Κυριακής έδωσε κανονικά το παρών στο παιχνίδι της Κ-20 του Ολυμπιακού κόντρα στην αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πορτογάλος έχει έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να τσεκάρει την Ακαδημία και να κάνει την τελική του έκθεση.

Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στο Αγρίνιο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το Final-4 του πρωταθλήματος Κ-17 της Super League. Εκεί συμμετέχει ο Ολυμπιακός αλλά και οι αντίστοιχες ομάδες της Ξάνθης, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα