Μελισσανίδης για Λάζαρο: «Να σεβαστεί αυτό για το οποίο έχει δεσμευτεί»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, πριν από τη φιέστα της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μίλησε για το μέλλον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην Ένωση αλλά και για τις περιπτώσεις των Μάρκο Λιβάγια και Σέρχιο Αραούχο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, βρισκόταν όπως ήταν αναμενόμενο από νωρίς στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παρακολουθήσει την άφιξη της ομάδας του με ανοιχτό πούλμαν και να γιορτάσουν όλοι μαζί τη φιέστα τίτλου.

Οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων», είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί του, να του δώσουν συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και να εκφράσουν τα «παράπονά» τους για το θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

«Να βάλει την υπογραφή του, να είναι τίμιος απέναντι σε αυτό για το οποίο έχει δεσμευτεί και μετά εγώ είμαι εδώ», δήλωσε σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, επισημαίνοντας μάλιστα πως υπάρχει συμφωνία από τις δύο πλευρές για μονοετή επέκταση του συμβολαίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, αν ο Λάζαρος αρνηθεί τη συμφωνία του συμβολαίου και δεν υπογράψει, τότε η λύση θα βρεθεί στα δικαστήρια και ο «Τίγρης» είναι διατεθειμένος να το τραβήξει ως τα άκρα.

Ακόμη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε πως δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αγορά του Μάρκο Λιβάγια, ενώ πιο δύσκολη η κατάσταση του Σέρχιο Αραούχο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα