Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Μαρτίνς: «Ήμασταν ανώτεροι»

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού αλλά και στην προσπάθεια της ΑΕΚ να χαλάσει το παιχνίδι της ομάδας του. 

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος απέναντι στην ΑΕΚ, ωστόσο δεν μπόρεσε να φύγει με το «διπλό» από το Μαρούσι. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του αλλά και και στη συμμετοχή του Κώστα Φορτούνη.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μετά την ισοπαλία (0-0) στο ΟΑΚΑ σημείωσε στην κάμερα της Nova: «Μία ομάδα προσπάθησε να εξοντώσει τον Ολυμπιακό κι αυτή ήταν η ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος. Παίξαμε καλύτερα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες. Ο αντίπαλος προσπάθησε να απειλήσει με στατικές φάσεις. Στη διάρκεια του αγώνα θα μπορούσαμε να είχαμε δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες».

Για την επιστροφή Φορτούνη σε τόσο σπουδαίο ματς: «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Πήραμε βαθμό απέναντι σε μία ομάδα που είναι δυνατή στην έδρα της. Ευχάριστο που επιστρέφει γιατί το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα