Ούτε η βροχή έσωσε τον Παναθηναϊκό (vid)

Το ματς που διακόπηκε χτες λόγω της μπόρας συνεχίστηκε σήμερα και η Ξάνθη υποχρέωσε τον Παναθηναίκό σε άλλη μια οδυνηρή ήττα (1-2)

Τους 3 βαθμούς που είχε επιστρέψει το μεσημέρι η Λίγκα από την υπόθεση Βέμερ τους άρπαξε από τους πράσινους το απόγευμα η Ξάνθη.

Mε τη νίκη αυτή η ακριτική ομάδα έφτασε τον Αστέρα στην 5η θέση αλλά έχασε το ευρωπαϊκό εισιτήριο καθώς υστερεί στη διαφορά τερμάτων.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός γνώρισε τη 10η ήττα του στο πρωτάθλημα κι έκλεισε τη σεζόν με την απογοητευτική συγκομιδή 10 νίκες-10 ισοπαλίες-10 ήττες.

Το ματς που διακόπηκε χτες συνεχίστηκε σήμερα από το 7΄. Πριν περάσουν τέσσερα λεπτά ο γηπεδούχος άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ του Λουτσιάνο που έστειλε τη μπάλα στο «Γ» της εστίας (1-0).

Οι ελάχιστοι οπαδοί που βρέθηκαν στη «Λεωφόρο» χειροκρότησαν τον Βραζιλιάνο που σημείωσε το δεύτερο τέρμα γκολ του σε εννέα παιχνίδια. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τον Παναθηναϊκό.

Η Ξάνθη σταδιακά ισορόπησε το ματς κι άρχισε να γίνεται επικίνδυνη. Στο 40' ο Γέντρισεκ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα να περάσει λίγο πάνω από το δοκάρι.

Όμως λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος για το πρώτο μέρος, στο 44΄ η Ξάνθη ισοφάρισε με τον Κασάδο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το φάουλ του Ντουρίτσκοβιτς.

Στην επανάληψη οι πράσινοι μπήκαν ορμητικά. Στο 50' από σουτ του Μυστακίδη η μπάλα έσκασε στο έδαφος και πέρασε πάνω από το δοκάρι. Δέκα λεπτά μετά ο Ουζουνίδης έκανε δυο αλλαγές (Χατζηγιοβάνης αντί Δώνη και Στάικος αντί Τζανδάρη).

Ωστόσο αυτό που άλλαξε πραγματικά ήταν το σκορ. Στο 66΄ από μπαλιά του Κάστρο ο Ντουρίτσκοβιτς πλάσαρε με άνεση τον Διούδη για το 1-2. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά το μεν πνεύμα πρόθυμο το δε σώμα ασθενές.

Μικρογραφία

Γήπεδο: Απόστολος Νικολαΐδης

Παναθηναϊκός-Ξάνθη 1-2

Σκόρερ: 11' Λουτσιάνο- 44΄ Κασάδο, 66΄Ντουτσίσκοβιτς

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)

Κάρτες: Κολοβέτσιος / Καμαρά

Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσο, Κάτσε, Δώνης (60′ Χατζηγιοβάννης), Μυστακίδης, Λουντ (77′ Μπουζούκης), Λουτσιάνο, Οικονόμου, Τζανδάρης (60′ Στάικος), Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου.

Πανιώνιος (Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Βάρνας, Μπαξεβανίδης (64′ Ορφανίδης), Μελιόπουλος, Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο, Γέντρισεκ, Σιλά, Κασάδο (79′ Μεχία), Φασίδης, Καμαρά.

Δείτε τα highlights του αγώνα ΕΔΩ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα