Τρεις μεταγραφές η Ακαδημία του Ολυμπιακού

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού προχώρησε στην περαιτέρω ενίσχυση της αποκτώντας ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές, ενώ ανακοίνωσε και την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Φώτη Κίτσο.

Στον Ολυμπιακό δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην Ακαδημία και κάνουν τα πάντα για να ενισχύουν τα τμήματα της. Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» σαρώνουν την Ελλάδα προκειμένου να εντοπίσουν ποδοσφαιριστές που στο μέλλον μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα του Πειραιά.

Εκτός από την απόκτηση του Θανάση Παπαδάκου από την Τορινο οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν και σε άλλες κινήσεις για την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής τους.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο Ανδρέας Παναγιωτακόπουλος, ο οποίος γεννήθηκε τυο 2006. Η μεταγραφή του έγινε από τον Αχαϊκό και θα ενισχύσει την ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού. Πρόκειται για ακραίο κυνηγό, ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος. Ήταν μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας και θεωρείται σπάνιο ταλέντο.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν επίσης τον Μίλτο Πετρόπουλο, ο οποίος έχει γεννηθεί το 2004 και θα ενσωματωθεί το καλοκαίρι με την Κ17. Αποκτήθηκε από την Προσοτσάνη Δράμας και είναι επίσης αριστεροπόδαρος εξτρέμ. Μέλος των μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Δράμας, έχει περάσει και από την τοπική Δόξα.

Ο Αλέξανδρος Νουαλάλ ενσωματώνεται άμεσα στην Κ14, έχει γεννηθεί το 2006 με τον Ολυμπιακό να τον κάνει δικό του από την Θύελλα Μοσχάτου. Παίζει σε όλη την αριστερή πλευρά.

Επιπλέον η Ακαδημία του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Φώτη Κίτσο. Είναι μέλος της Κ17 των Πειραιωτών και έχει ξεκινήσει τη διαδρομή του από τη Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Βάρη. Είναι γεννημένος το 2003, αγωνίζεται ως εξτρέμ ενώ είναι και εν ενεργεία διεθνής, με την Εθνική ομάδα Κ17 να έχει προκριθεί με τρεις νίκες, στη δεύτερη φάση του Euro U17.

Επιπλέον η ομάδα Κ10 συγκροτήθηκε εξ ολοκλήρου από παιδιά που προέρχονται κατευθείαν από τις Σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Αττική! Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα, που αποτελεί θεμέλιο λίθο στο όραμα του συλλόγου, να αποτελούνται όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες (ει δυνατόν μέχρι και η πρώτη) με ποδοσφαιριστές που προέρχονται κατευθείαν από τις Σχολές μας, τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε επίπεδο εξωτερικού!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα