Το «μυστικό» του Μαρτίνς ενόψει Ατρομήτου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει φροντίσει, ενόψει Ατρομήτου, όπως και με την Ξάνθη, να αφήσει εκτός Ρέντη τα όσα συμβαίνουν εκτός των τεσσάρων γραμμών και έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στην τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει ξεχάσει τα περσινά στο Περιστέρι. Και για αυτό το λόγο δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στα επικοινωνιακά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ο οποίος μεταξύ άλλων επιχειρεί να πυροδοτήσει το κλίμα ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στις 23 Φεβρουαρίου στην Τούμπα.

Αυτό που ενδιαφέρει τον Πορτογάλο προπονητή δεν είναι τίποτε άλλο από το να παρατάξει μία ομάδα που δεν θα μπλέξει σε μπελάδες στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (9/2, 17.15). Ακολουθεί την τακτική του αγώνα με την Ξάνθη. Πριν από μία εβδομάδα η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ήταν πολύ πιο έντονη, λόγω του πορίσματος της ΕΕΑ για την υπόθεση «ΠΑΟΚ-Ξάνθη». Εκεί λοιπόν ο Μαρτίνς κατάφερε και κράτησε τους παίκτες του στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Εμφανίστηκε στο Καραϊσκάκη ένας Ολυμπιακός που μπήκε με το «μαχαίρι στα δόντια» και «καθάρισε» το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο.

Το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι είναι πολύ πιο ύπουλο, πολύ πιο επικίνδυνο και για αυτό το λόγο έχει χτυπήσει τα «καμπανάκια» από την Πέμπτη (6/2) στους παίκτες του.

Άλλωστε, δεν έχει ξεχάσει ο Μαρτίνς τα όσα τράβηξε πέρσι η ομάδα του στα δυτικά προάστια, όταν χρειάστηκε η κεφαλιά του Βούκοβιτς στο 92’ για να φύγει ο Ολυμπιακός νικητής σε ένα ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Το «μυστικό» του Πορτογάλου τεχνικού είναι το… πιπίλισμα του μυαλού των παικτών του ως προς τα εμπόδια που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο Περιστέρι. Έχει αφήσει απέξω όλα όσα συμβαίνουν εκτός των τεσσάρων γραμμών και αυτό είναι το πιο σημαντικό από την προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Έχει δώσει έμφαση στα ατού της ομάδας του Παντελίδη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα του, το πιο πιθανό είναι να πάει σε ένα σχήμα αλά… Ξάνθης, με τους Μασούρα, Σουντανί, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί να αποτελέσουν την επιθετική τετράδα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα