O Πανιώνιος ζήτησε την αναβολή του αγώνα με τη Ξάνθη, λόγω της εισήγησης υποβιβασμού

Ο Πανιώνιος έστειλε εξώδικο στη Λίγκα με το οποίο ζητάει να μη διεξαχθεί το σαββατιάτικο παιχνίδι του με αντίπαλο τη Ξάνθη.

Εξώδικο στη Λίγκα έστειλε ο Πανιώνιος με αφορμή το σαββατιάτικο παιχνίδι του με αντίπαλο τη Ξάνθη. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ζητάει να αναβληθεί το παιχνίδι με τους Θρακιώτες.

Ο λόγος έχει να κάνει με την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της Ξάνθης από την ΕΕΑ για τη μη ενημέρωση της αλλαγής στη μετοχική της σύνθεση. Η αλλαγή δεν δηλώθηκε στην ΕΕΑ, η οποία αποφάσισε να ανακληθεί το πιστοποιητικό της συμμετοχής (5-0).

Αυτό σημαίνει πως η Ξάνθη δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, όμως από τις 27 Ιανουαρίου που έγινε γνωστή η απόφαση της Επιτροπής η Λίγκα δεν έχει πάρει απόφαση. Η ομάδα της Θράκης συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα και ετοιμάζεται να αγωνιστεί και αυτή την αγωνιστική όπως έκανε και την προηγούμενη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αυτό που ζητούν οι «κυανέρυθροι» είναι να τηρηθούν οι κανονισμοί.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα