Μεγάλη νίκη της Κ17 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ

Η Κ17 του Ολυμπιακού συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-0 εκτός έδρας της ΑΕΚ.

Την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα της Super League συνέχισε η Κ17 του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εκτός έδρας με σκορ 3-1 της ΑΕΚ. Το συγκρότημα του Δημήτρη Μαυρογενίδη πέρασε νικηφόρα από το Γαλάτσι αυξάνοντας κι άλλο τη διαφορά της από τον δεύτερο της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε στο 17’ ο Κατσογιάννης μετά από ασίστ του Γιαλεδάκη, το ημίχρονο πάντως ολοκληρώθηκε στο 0-2, αφού το τέρμα του Σταμούλη στο 33ο λεπτό, έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με δύο γκολ διαφορά. Η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει στο 52’ μετά από προσπάθεια του Μιχόπουλου, ωστόσο η απάντηση ήρθε άμεσα από τους Πειραιώτες, με τον Λιοφάγο και τον Συρμή να συνεργάζονται στο 58’ για να πετύχει ο δεύτερος το 1-3 στο 58’.

Οι «ερυθρόλευκοι», που αφιέρωσαν τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7, ανέβηκαν στους 50 βαθμούς και με ματς περισσότερο, βρίσκονται στο +16 από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης.

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Γραμματικάκης, Φρέρης (Σταυρόπουλος 72’), Λιοφάγος, Γιαλεδάκης, Κατσογιάννης, Ντόη (Χρήστου 72’), Σπυριδάκης (Λύγκας 82’), Πάστρας, Σταμούλης, Συρμής (Κασέμι 72’), Κίτσος (Ποιμενίδης 82’).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα