Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Ατρόμητο

Δεν έχει εκπλήξεις η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Ο Πορτογάλος τεχνικός εμπιστεύεται το σχήμα που παρέταξε στο ματς με τη Ξάνθη.

Σε μία κρίσιμη καμπή βρίσκεται το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό να έχει μπροστά του αρκετά σημαντικά ματς και το ένα να είναι πιο δύσκολο από το άλλο. Για την ομάδα του Πειραιά το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο είναι η τελευταία δοκιμασία μακριά από το Καραϊσκάκη πριν τη «μάχη» της Τούμπας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αν και το ένα ματς διαδέχεται το άλλο δεν είχε σκοπό να προχωρήσει αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να μην αφήνει να διαρρεύσουν τα πλάνα του, αλλά η ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί ήταν πως θα εμπιστευόταν την ενδεκάδα που έβαλε κόντρα στη Ξάνθη.

Πράγματι αυτό έκανε ο 49χρονος τεχνικός και επέλεξε τους έντεκα που ξεκίνησαν στο προηγούμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα. Ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία των Πειραιωτών με τον Ελαμπντελαουί να παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Τσιμίκα στο αριστερό. Σεμέδο και Μπα θα είναι γι' ακόμα μία φορά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε και η τετράδα της επίθεσης θα είναι η γνωστή. Δηλαδή, Βαλμπουενά, Μασούρας, Σουντανί και Ελ Αραμπί θα είναι οι τέσσερις που θα ξεκινήσουν.

Στο ματς με τη Ξάνθη ο Πέδρο Μαρτίνς από ένα σημείο και μετά άλλαξε θέσεις σε Βαλμπουενά και Σουντανί, βάζοντας τον Γάλλο πίσω από τον Ελ Αραμπί. Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν έτσι θα ξεκινήσουν οι Πειραιώτες και το αποψινό ματς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα