Ξάνθη - Λαμία 0-0: Δοκάρι οι γηπεδούχοι, ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι αλλά… (highlights)

Ξάνθη και Λαμία έμειναν στο 0-0 στο Xanthi FC Arena, σε ένα ματς όπου ο ΠΑΣ με την εικόνα που είχε στο δεύτερο ημίχρονο και τις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Βέβαια οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους στο 86’ είχαν το δοκάρι με τον Τζουρίτσκοβιτς στην καλύτερή τους στιγμή στο ματς.

Το όνειρο των πλέι οφ απομακρύνεται για Ξάνθη και Λαμία μετά το σημερινό 0-0 στο Xanthi FC Arena.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου σε έναν ακόμη αγώνα είχε την υπεροχή αλλά δεν μπορεί να φτιάξει τη μεγάλη φάση και να απειλήσει, όπως συνέβη και την προηγούμενη αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Βέβαια στο 86’ ο Τζουρίτσκοβιτς είχε σουτ στο δοκάρι σε μια φάση όπου θα μπορούσαν οι ακρίτες να… κλέψουν τη νίκη, με την ομάδα της Ξάνθης να ξυπνά και να απειλεί στο τελευταίο δεκάλεπτο!

Η Λαμία κράτησε σχετικά εύκολα μακριά από την εστία του Θεοδωρόπουλου τους παίκτες της Ξάνθης αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν απειλητική. Αυτό άλλαξε στην επανάληψη με τη Λαμία να έχει κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει με Βιγιάλμπα, Σάλιακα (δυο φορές), Νιασέ.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Xanthi FC Arena

ΞΑΝΘΗ – ΛΑΜΙΑ 0-0

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κάρτες: Στάρτζεον, Καραμάνος, Κάστρο, Σόσα, Βιγιάλμπα, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος

Οι συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Γιώργος Παράσχος): Άμπαντ – Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Καρασαλίδης, Σόσα – Καμαρά (73’ Κοβάσεβιτς), Μουλέν, Στάρτζεον, Εντουάρντο (78’ Ντε Αμορίμ) – Φοσέ (53’ λ. τρ. Τζουρίτσκοβιτς), Κάστρο

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος – Ασίγκμπα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας – Μπεχαράνο, Νιασέ – Βασιλόγιαννης (87’ Σασί), Βιγιάλμπα (65’ Σάλιακας), Δημούτσος (81’ Ταϊρόν) – Καραμάνος


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα