Ο Εμρέ Μορ πήρε θέση για τον αποκλεισμό του από τον Μαρτίνς!

Ο Εμρέ Μορ με ανάρτηση του στο instagram εξήγηση το λόγο που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Το όνομα του Εμρέ Μορ δεν υπήρχε μεταξύ αυτών που μπήκαν στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη. Ο Τούρκος έμεινε εκτός αποστολής, ενώ δεν είχε αγωνιστεί και στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Ολυμπιακός: Γιατί ο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον Μορ

Ο νεαρός άσος μέχρι στιγμής έχει παίξει μόνο στα δύο ματς με τη Λαμία για το Κύπελλο και σε αυτά πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Ο Μορ, ωστόσο έδωσε με ανάρτηση του στο instagram πήρε θέση για τον αποκλεισμό του από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο ποδοσφαιριστής ο αποκλεισμός του οφείλεται σε τραυματισμό που έχει προέλθει από τη δουλειά που έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς τρεις επιθετικούς η «ερυθρόλευκη» αποστολή για Τούμπα

«Καλή τύχη αύριο! Είμαι βέβαιος ότι θα γυρίσετε σπίτι με τους τρεις πόντους! Τις τελευταίες εβδομάδες δούλεψα σκληρά για να είμαι 100% έτοιμος. Δυστυχώς και ατυχώς αποκόμισα τραυματισμό από υπερφόρτωση. Σύντομα θα είμαι 110% έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου», έγραψε ο Εμρε Μορ στο instagram. Ακόμη, πάντως, δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ ο νέος του αποκλεισμός προκάλεσε σχόλια και στην Τουρκία.

Δείτε την ανάρτηση του Εμρέ Μορ…


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα