«Σέλτικ και Ολυμπιακός για Ερνάντεζ»

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Χαλ απασχολεί τους Πειραιώτες, αλλά δυνατά στο κόλπο έχουν μπει και οι «πράσινοι».

Το όνομα του Αμπέλ Ερνάντεζ έχει μπει για τα καλά στη ζωή του Ολυμπιακού. Ο 28χρονος φορ της Χαλ φέρεται να έχει προταθεί στους Πειραιώτες, αλλά πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση. Νέο δημοσίευμα στην Αγγλία αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Ουρουγουανό επιθετικό, ο οποίος ωστόσο δεν παίζει μόνος του.

Σύμφωνα με τους Άγγλους για τον Αμπέλ Ερνάντεζ ενδιαφέρεται πολύ ζεστά η Σέλτικ. Η ομάδα της Σκωτίας τον έχει ψηλά στη λίστα της και όπως αναφέρουν οι Βρετανοί ελπίζει πως ο ποδοσφαιριστής θα θελήσει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

«Η Σέλτικ έχει να αντιμετωπίσει το σοβαρό ενδιαφέρον του Έλληνα γίγαντα, του Ολυμπιακού», αναφέρει το δημοσίευμα. Συνεχίζοντας τονίζεται πως ο Ολυμπιακός στην προσπάθεια που κάνει για να φέρει νέους ποδοσφαιριστές για την επιθετική του γραμμή ο Ερνάντεζ είναι μία επιλογή που απασχολεί πολύ σοβαρά. Η ομάδα της Σκωτίας θέλει να αποκτήσει τον Ουρουγουανό, ο οποίος είναι ελεύθερος, προκειμένου να επενδύσει περισσότερα χρήματα για την ενίσχυση άλλων θέσεων της.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα