Η εκδίκηση του Μαρτίνς από τον Φερέιρα δύο χρόνια μετά

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε την εκδίκηση του από τον Αμπέλ Φερέιρα μετά από δύο χρόνια.

Είναι πολλοί οι λόγοι που κάνουν το ποδόσφαιρο ξεχωριστό άθλημα. Ένας από αυτούς είναι και οι ιστορίες που δημιουργεί πολλές φορές. Μία τέτοια έχει πρωταγωνιστές τους προπονητές Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Αμπέλ Φερέιρα και Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι η πρώτη φορά που βρέθηκαν αντίπαλοι. Φυσικά και δεν στεκόμαστε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο «Γ. Καραϊσκάκης» που έμειναν στο 1-1. Οι δύο Πορτογάλοι έχουν… προηγούμενα από το πρωτάθλημα της πατρίδας τους.

Στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να μην υπήρχε το παρελθόν του με τον Φερέιρα, αλλά σίγουρα είναι κάτι που πάντα δεν το είχε ξεχάσει. Σε τι αναφερόμαστε; Φυσικά στο γεγονός ότι πριν δύο χρόνια ο Αμπέλ Φερέιρα είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόλυση του Μαρτίνς από την Βιτόρια Γκιμαράες.

Στις 18 Φεβρουαρίου 2018 η Γκιμαράες έχασε εντός έδρας με 5-0 από τη Μπράγκα του σημερινού προπονητή του ΠΑΟΚ. Μετά από εκείνο το ματς ο Μαρτίνς απολύθηκε και λίγους μήνες μετά ανέλαβε τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι και η μοναδική φορά στην καριέρα του 49χρονου τεχνικού που έχει απολυθεί.

Ο Μαρτίνς δύο χρόνια μετά πήρε εκδίκηση από τον Φερέιρα και τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Στη Θεσσαλονίκη ασκείται σκληρή κριτική στον Πορτογάλο για τον οποίο έτσι κι αλλιώς υπήρχαν πολλά παράπονα. Δύο χρόνια μετά ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε το αίμα του πίσω στην κόντρα του με τον Αμπέλ Φερέιρα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα