Βαρύ κλίμα και λαϊκά δικαστήρια στον ΠΑΟΚ

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Αμπέλ Φερέιρα μετά την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό. Λαϊκά δικαστήρια και αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έχει πάρει μόνο ένα μεγάλο ματς, αυτό με την ΑΕΚ. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει προβληματισμός και δυσαρέσκεια για τον Αμπέλ Φερέιρα. Η ήττα από τον Ολυμπιακό προκάλεσε αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ. Είναι ενδεικτικό πως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Γερμανού διαιτητή ο κόσμος ξέσπασε σε έντονες αποδοκιμασίες κατά της ομάδας.

Αρκετή ώρα μετά το τελευταίο σφύριγμα του Γερμανού ρέφερι κόσμος του ΠΑΟΚ είχε συγκεντρωθεί έξω από τα επίσημα του γηπέδου της Τούμπας. Είχαν στηθεί λαϊκά δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να ζητούν εξηγήσεις για την κακή εικόνα της ομάδας του.

Στο… στόχαστρο τους βρισκόταν κατά κύριο λόγο ο Αμπέλ Φερέιρα, τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για τη φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ και για την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος παραδέχονταν πως δίκαια πέρασε από τη Θεσσαλονίκη η ομάδα του Πειραιά και έφτασαν στο σημείο να κάνουν κουβέντα ακόμα και για την αποχώρηση του Λουτσέσκου.

Γενικά το κλίμα είναι πολύ βαρύ στον ΠΑΟΚ μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης «βράζουν» με τον Φερέιρα, ενώ θεωρούν πως με αυτή την εικόνα πολύ δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει τους πέντε βαθμούς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα