Ολυμπιακός: Θεσσαλονίκη, η πόλη του Τσιμίκα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Τσιμίκας κάνει μία κούρσα σαν αυτή στην Τούμπα, ενώ έχει αποδειχτεί καθοριστικός για τον Ολυμπιακό και σε άλλο ματς στη Θεσσαλονίκη.

Από το βράδυ της Κυριακής ο Κώστας Τσιμίκας γνωρίζει την αποθέωση απ’ όλο τον κόσμο. Με την… τρελή κούρσα που έκανε στην Τούμπα ανάγκασε ακόμα και τους αντιπάλους του να τον παραδεχτούν και να υποκλιθούν στο ταλέντο του.

Τσιμίκας: «Αφιερωμένη η νίκη σε αυτούς που έφτιαξαν τα πανό στην Τούμπα»

Η αλήθεια, ωστόσο είναι πως όσοι παρακολουθούν τον Ολυμπιακό από το ξεκίνημα της σεζόν τα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» έχουν διαπιστώσει πως ο «Τσίμι» δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει μία τέτοια κούρσα. Είναι ένα σύνηθες φαινόμενο για τον νεαρό μπακ οι υψηλές πτήσεις και τα πολύ καλά ματς.

Τελικά ίσως ο Γιαννούλης να μην είναι καλύτερος του Τσιμίκα

Η κούρσα του Τσιμίκα μπορεί να είναι μισό πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, αλλά για τον ίδιο δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Ο διεθνής μπακ σταθερά φέτος είναι από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά, ενώ στη Θεσσαλονίκη δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τη διαφορά.

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν ο παίκτης που είχε παίξει σημαντικό ρόλο για να γυρίσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σε εκείνο το ματς οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν στο 7’ με τον Ντιγκινί, αλλά ο Τσιμίκας στο 33’… σέρβιρε στον Γιώργο Μασούρα κι εκείνος έκανε το 1-1. Τώρα ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να πέσει θύμα του μπακ του Ολυμπιακού. Η διαφορά είναι πως στο ματς με τον Άρη ο Τσιμίκας είχε σταθεί και άτυχος, αφού είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο 57’.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα