Λήξη συναγερμού με Ομάρ, παίζει κανονικά με Γουλβς

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που επέστρεψε με ενοχλήσεις από την Τούμπα, θα είναι διαθέσιμος για την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» με την Γουλβς.

Δεν έχει αγώνα ο Ολυμπιακός το Σαββατοκύριακο, καθώς αποφασίστηκε από τη Σούπερ Λίγκα η πρεμιέρα των πλέι οφ να διεξαχθεί στις 14-15 Μαρτίου, με τους «ερυθρόλευκους» να ταξιδεύουν ξανά στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Η επόμενη αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» είναι με την Γουλβς στο Καραϊσκάκη (12/3) και ο Μαρτίνς «καίγεται» για δύο παίκτες. Ο πρώτος φυσικά είναι ο Ζοσέ Σα, ο οποίος δεν έπαιξε στην Τούμπα, καθώς το χτύπημα του Μουνιέ στο κεφάλι πέρα από 15 ράμματα, τού απέφερε μεταξύ άλλων και ένα… βουλωμένο μάτι.

Σε μία εβδομάδα θα είναι εντάξει ο Πορτογάλος γκολκίπερ και θα υπερασπιστεί κανονικά την ερυθρόλευκη εστία στο παιχνίδι με την Γουλβς.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ αντικαταστάθηκε λόγω μυικών ενοχλήσεων, αλλά δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Περισσότερο για προληπτικούς λόγους βγήκε ο Ομάρ, προκειμένου να μην επιβαρύνει κι άλλο το πόδι του και τεθεί θέμα απουσίας του από το ματς με τους «λύκους» στους «16» του Europa League. Οπότε, ο Ελαμπντελαουί θα βρεθεί κανονικά στο δεξί άκρο της άμυνας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα