Και δεξί εξτρέμ, και «10άρι» ο Κασάμι!

Ο Παϊτίμ Κασάμι που έμεινε ελεύθερος από την Σιόν και ελπίζει να πάρει μία δεύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό, έπαιξε φέτος στο ελβετικό πρωτάθλημα, εκτός από «8άρι», σε δύο θέσεις που δεν μας είχε συνηθίσει. 

Ο Παϊτίμ Κασάμι κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος, καθώς από την Παρασκευή (20/3) τα "έσπασε" και τυπικά με την Σιόν, επειδή δεν συμφώνησε στην περικοπή του μισθού του που του πρότεινε ο πρόεδρος της ελβετικής ομάδας. Ο ίδιος έχει απλώσει τα... πλοκάμια του στον Ολυμπιακό και ελπίζει ότι όπως οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν να τον αποκτήσουν τον Γενάρη, το ίδιο θα συμβεί και στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Η αλήθεια είναι ότι ο 28χρονος χαφ ψάχνει μία δεύτερη ευκαιρία. Μετά από τρία χρόνια «αγροτικού» στην Ελβετία (σ.σ. κακά τα ψέματα, η ποιότητά του είναι τέτοια που έπρεπε να αγωνίζεται σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα, αλλά ας όψεται η νοοτροπία του), θεωρεί ότι πλέον έχει ωριμάσει, ότι «τιμωρήθηκε» για τα όποια λάθη έκανε στο παρελθόν και για αυτό το λόγο εξελίχθηκε σε έναν εκ των κορυφαίων παικτών της Σιόν από το 2017 κι έπειτα!

«Πόλεμος» στην Ελβετία για… Κασάμι

Ο Ολυμπιακός ακόμα δεν έχει κάνει καμία κίνηση ενόψει καλοκαιριού. Είναι γνωστό της πάσης, όμως, ότι οι «ερυθρόλευκοι» με τον τρόπο τους έχουν δείξει ότι ελέγχουν απόλυτα την περίπτωσή του και πώς αν θελήσουν να τον πάρουν, θα το κάνουν και θα πει και... «ευχαριστώ» ο Κασάμι! Αυτή είναι η πραγματικότητα...

Στο λιμάνι αυτή τη στιγμή περιμένουν τις εξελίξεις με το υπόλοιπο της σεζόν λόγω κορονοϊού και μετά θα ασχοληθούν με τον Κασάμι, αν και σε πρώτη φάση δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά και Καφού στα χαφ. Και υποτίθεται ότι ο Καφού αποκτήθηκε, επειδή δεν επιτεύχθηκε το «deal» με την Σιόν για τον Κασάμι την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο 28χρονος Ελβετός έχει δοκιμαστεί και σε άλλες θέσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Σιόν και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Έχει αγωνιστεί τόσο ως δεξί εξτρέμ, όσο και ως «10άρι»! Δεν έχει περιοριστεί δηλαδή σε ρόλο «8αριού». Αυτό λοιπόν είναι κάτι που σίγουρα θα το λάβουν υπόψη τους στον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που αποφασίσουν τελικά να κάνουν την κίνησή τους για να τον φέρουν ξανά στην Ελλάδα.

Κασάμι: Πόσο κοντά είναι στον Ολυμπιακό

Κασάμι: «Ευχαριστώ PAOK TV. Μόνο Ολυμπιακός. Πάμε» (pic)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα