«Υποψήφιος για τη Λοκομοτίβ Μόσχας ο Πέδρο Μαρτίνς»

Η Λοκομοτίβ Μόσχας θέλει να δώσει το τιμόνι της στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είναι ο πολυπόθητος στόχος της για τον πάγκο.

Την Κυριακή ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε ρωσική ιστοσελίδα. Μίλησε για τα πάντα και ρωτήθηκε ακόμη και για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Ρωσία για να δουλέψει εκεί.

Μαρτίνς στους Ρώσους: Τι είπε για Μαρινάκη, Βαλμπουενά και το ενδεχόμενο να δουλέψει στη Ρωσία

«Τώρα εστιάζω στον Ολυμπιακό, έχουμε σοβαρές υποχρεώσεις, αλλά στο μέλλον γιατί όχι; Το ρωσικό πρωτάθλημα είναι δυνατό και κάθε προπονητής με κίνητρο θα ήθελε να δουλέψει εκεί», ήταν η απάντηση του 49χρονου προπονητή όταν του τέθηκε το συγκεκριμένο ερώτημα.

Μία ημέρα μετά όμως προέκυψε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Μαρτίνς βρίσκεται στο… στόχαστρο της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Η είδηση έρχεται από την Ιταλία και συγκεκριμένα από το calciomercato.com, το οποίο αναφέρει πως ο 49χρονος κόουτς είναι υποψήφιος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λοκομοτίβ.

«Έχει τον Ολυμπιακό αήττητο στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ απέκλεισε την Άρσεναλ στο Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πολυπόθητος προπονητής που μπορεί σύντομα να βρεθεί στην ομάδα με τον συμπατριώτη του, Ζοάο Μάριο, στη Λοκομοτίβ Μόσχας», αναφέρει χαρακτηριστικά το ιταλικό δημοσίευμα.

Η Λοκομοτίβ Μόσχας είναι στην τρίτη θέση του ρωσικού πρωταθλήματος μαζί με την Κράσνονταρ στους 41 βαθμούς και εννιά πίσω από την πρωτοπόρο Ζενίτ που έχει 50.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα