Σαββίδης: «Οπλοφορώ με εντολή Τσίπρα, Καμμένου»

Τι ζήτησε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ λέγοντας: «Ξεκίνησα πόλεμο και αν συμβεί κάτι σε μένα...»

Εξηγήσεις για το γεγονός ότι οπλοφορεί έδωσε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, ΙΒάν Σαββίδης στη διάρκεια του γλεντιού γιοα την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι αυτό συμβαίνει από τις 8 Ιανουαρίου και μάλιστα με εντολή του Πρωθυπουργου΄, Αλέξη Τσίπρα και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

«Δεν γίνεται να μην πω, γιατί βγήκα στο γήπεδο και γιατί είχα όπλο. Από τις 8/1/2018 μετά από εντολή Πρωθυπουργού και Υπουργού Εθνικής Άμυνας όρισαν αυτόν τον τρόπο προστασίας μου. Ένα από τα στοιχεία προστασίας, ήταν να έχω όπλο», είπε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σαββίδης στη διάρκεια της ομιλίας του.

Επίσης, έκανε γνωστό τι ζήτησε από τα παιδιά του αν ο ίδιος πάθει κάτι: «Θα κατασκευάσω τη νέα Τούμπα! Είπα στους γιους μου, ότι ξεκίνησα πόλεμο και αν συμβεί κάτι σε μένα, εσείς θα χτίσετε το γήπεδο. Από το κορμί μου να βγάλετε την καρδιά μου και να την βάλετε στα θεμέλια του γηπέδου. Αυτή θα είναι η παρακαταθήκη μου!
Δεν θα πάω σε κανένα ελληνικό γήπεδο, αλλά θα είμαι παντού. Και θα τρέμουν από τη σκέψη ότι μπορώ να εμφανιστώ. Θα ξανά πάω στη Νέα Τούμπα!».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα