Στα χαρακώματα με Χριστοδουλόπουλο η ΑΕΚ!

«Θα τα πούμε στα δικαστήρια», το μήνυμα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, που επιμένει πως το συμβόλαιό της με τον Λάζαρο είναι ισχυρό. Δεν τον θέλουν πλέον στα Σπάτα, αλλά λένε πως θα τον κυνηγήσουν για να μην παίξει πουθενά!

Ο Λάζαρος ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την ΑΕΚ και λίγα λεπτά αργότερα οι «κιτρινόμαυροι» επιβεβαίωσαν αυτό το φινάλε, ενημερώνοντας ταυτόχρονα πως οι διαφορές πλέον των δύο πλευρών θα λυθούν στα δικαστήρια.

Αξίζει όμως να προσέξουμε πως από την «Ένωση» επιμένουν ότι υπάρχει δέσμευση του ποδοσφαιριστή για έναν ακόμα χρόνο και ότι το «τελείωσε» πηγαίνει στο πως πλέον δεν ξανά μιλάνε μαζί του και όχι στο ότι δεν υπάρχει ισχυρό συμβόλαιο...

Σημειωνόταν επίσης από πλευράς «Δικεφάλου» πως ο 32χρονος μεσοεπιθετικός δεν σεβάστηκε την υπογραφή του αφού στην ΑΕΚ διατρανώνουν ότι έχει συμφωνήσει εδώ και έναν τουλάχιστον μήνα με άλλη ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, στην «Ένωση» θεωρούν ισχυρό το συμβόλαιο που έχουν με τον ποδοσφαιριστή και θα τον κυνηγήσουν δικαστικά με σκοπό να μην παίξει πουθενά του χρόνου! Δεν τον θέλουν στα Σπάτα, απλά δεν επιθυμούν να βγει λάδι.

Ακόμα σημείωναν από πλευράς ΑΕΚ, ότι είχαν διαμηνύσει εδώ και μέρες στον ποδοσφαιριστή πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, από τη στιγμή που διασταύρωσαν ότι μιλάει με άλλο κλαμπ. Τόνιζαν μάλιστα ότι ο Λάζαρος αρνήθηκε να μιλήσει με την ΑΕΚ γιατί είχε πάρει τις αποφάσεις.

Επίσης επισημαίνουν ότι δεν είναι οικονομικό το θέμα με τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά περισσότερο ηθικό. Επιπλέον λένε πως όταν τον καλέσανε εδώ και καιρό για να μιλήσει με τον πρόεδρο, ούτε ο Λάζαρος εμφανίστηκε ούτε ο μάνατζέρ του ούτε κανείς...

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει στείλει και εξώδικο στην ΑΕΚ κάτι που δεν επιβεβαιώνεται, ωστόσο, από τους «κιτρινόμαυρους». Είναι ξεκάθαρο, όμως οι δύο πλευρές το πηγαίνουν στα άκρα το θέμα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα