Έπεσε έξω η Κράσνονταρ με τον Μπεργκ, κερδισμένος ο Ολυμπιακός!

Ο Μάρκους Μπεργκ, που είχε αρνηθεί να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, πήγε στην Κράσνονταρ δίχως να «μαγέψει». Έπεσαν έξω οι Ρώσοι με την επιλογή του και βγήκαν κερδισμένοι οι Πειραιώτες που τους προέκυψε ο Ελ Αραμπί.

Όσα έχει πετύχει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι λίγο-πολύ γνωστά. Μάλιστα τα κατορθώματά του με τα ερυθρόλευκα ενδεχομένως να μην τα περίμεναν ούτε οι φανατικοί θαυμαστές του Μαροκινού φορ. Ο Πέδρο Μαρτίνς όμως κάτι ήξερε που επέμενε στην απόκτησή του και τον προτιμούσε αντί του Μάρκους Μπεργκ.

Είναι ενδεικτικά όσα αναφέρονται στη Ρωσία για το μέλλον του Σουηδού φορ. Εδώ και 20 μέρες έχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια που θέλουν τον Μπεργκ να συνδέεται με επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, δίχως να γίνεται ιδιαίτερη ανάλυση πόσο θα κοστίσει στο «τριφύλλι» και πώς θα ξαναντυθεί στα πράσινα.

Σε ό,τι έχει να κάνει πάντως με όσα ακούγονται στο μακρινό Κράσνονταρ, η ομάδα που απέκλεισε ο Ολυμπιακός πέρσι το καλοκαίρι στα προκριματικά του Champions League σίγουρα δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με τους αριθμούς του 33χρονου Σουηδού φορ.

Μόλις 6 γκολ σε 26 παιχνίδια δεν τα λες και πολλά για έναν φορ της αξίας του Μπεργκ. Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι πρόκειται για έναν επιθετικό με «δολοφονικό» ένστικτο! Απλώς η φετινή σεζόν δεν του βγήκε και για αυτό τον λόγο η Κράσνονταρ δεν δείχνει διατεθειμένη να πορευτεί μαζί του και την επόμενη σεζόν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα