Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς για την επανέναρξη της σεζόν

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του και το ενδεχόμενο πως θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα. Πως θα προετοιμάσει την ομάδα τι θα κάνει με φιλικά παιχνίδια.

Έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα θέλουν να είναι στον Ολυμπιακό. Ακόμη δεν υπάρχει σαφή εικόνα για το τι θα γίνει με τη σεζόν που έχει διακοπεί βίαια λόγω του κορονοϊού. Όλη η Ευρώπη θα εξαντλήσει τα περιθώρια που υπάρχουν προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και σε αυτές της UEFA.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις στον Ολυμπιακό έχουν φροντίσει να εξοπλίσουν τα σπίτια των ποδοσφαιριστών προκειμένου να μπορούν να ακολουθούν τα προγράμματα τους. Καθημερινά προπονούνται στα σπίτια τους οι παίκτες και προσπαθούν να διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Από την άλλη πλευρά και το τεχνικό τιμ εργάζεται καθημερινά για να είναι έτοιμο και να ξέρει πως θα αντιδράσει όταν αρχίσουν ξανά τα ματς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του κάνουν μία προεργασία για το τι θα γίνει σε περίπτωση επανέναρξης. Είναι κάτι που ακόμη δεν το ξέρουν σίγουρα ότι θα συμβεί και πότε θα συμβεί. Παρόλα αυτά ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να είναι έτοιμοι γι' αυτό το ενδεχόμενο.

Αυτό που θα πρέπει να ξέρει πρώτα απ' όλα είναι πόσο χρονικό διάστημα θα έχει από την ημέρα που θα επιτραπεί η επιστροφή στον Ρέντη μέχρι τη σέντρα. Πάντως αυτό που σίγουρα θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς προς το παρόν είναι να παίξει 2-3 φιλικά παιχνίδια. Θεωρεί σημαντικό να δώσει κάποια φιλικά πριν γίνει η σέντρα στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του Πειραιά.

Η πρόθεση του Πορτογάλου τεχνικού είναι να κάνει 2-3 φιλικά παιχνίδια και το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι πως θα πάει τους παίκτες του με συντήρηση. Δεν θα τους βάλει δηλαδή να κάνουν μίνι προετοιμασία. Πιο πολύ τον ενδιαφέρει να βρουν ξανά αγωνιστικό ρυθμό. Έτσι κι αλλιώς είναι της άποψης ότι αν αρχίσουν ξανά τα ματς τότε θα γίνονται συνεχώς παιχνίδια ανά τέσσερις ημέρες επομένως δεν σκοπεύει να επιβαρύνει τους παίκτες του με προπονήσεις


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα