Ο Καρεμπέ κάνει push-ups με την κόρη του στην πλάτη και στέλνει μήνυμα για το #Μένουμε_Σπίτι (vid)

Ο Κριστιάν Καρεμπέ, η σύζυγός του, Τζάκι Σαμούν και η κόρη τους Γαία γυμνάζονται στον ακάλυπτο χώρο της κατοικίας τους και στέλνουν μήνυμα  για το #Μένουμε_Σπίτι

Η οικογένεια Καρεμπέ τηρεί τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων και στέλνει το δικό της μήνυμα κάνοντας γυμναστική στο σπίτι.

Στο βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Twitter πρωταγωνιστούν ο Κριστιάν Καρεμπέ, η σύζυγός του, Τζάκι Σαμούν και η κόρη τους Γαία που γυμνάζονται στον ακάλυπτο χώρο της κατοικίας τους.

Το τέταρτο μέλος της οικογένειας Καρεμπέ, η μόλις τριών μηνών Αλεξία, φυσικά βρίσκεται στο σπίτι περιμένοντας τον μπαμπά, τη μαμά και την αδερφή να επιστρέψουν.

Το μήνυμα που στέλνει ο Καρεμπέ μέσα από την ανάρτηση αυτή είναι: «Μένουμε Σπίτι, προπονούμαστε και απολαμβάνουμε οικογενειακές στιγμές».

Ο Κριστιάν Καρεμπέ 49 χρονών σήμερα, δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, αν κρίνουμε από την άνεση που εκτελεί τα σπριντ και τις ασκήσεις των κοιλιακών έχοντας στην πλάτη του τη Γαία.

Η γυναίκα του Καρεμπέ είναι διεθνούς φήμης σκιέρ, με καταγωγή από το Λίβανο αλλά με γαλλική υπηκοότητα. Η Τζάκι Σαμούν είναι η δεύτερη σύζυγος του Κριστιάν μετά την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα με την οποία χώρισε το 2012.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καρεμπέ έχει ακόμα μία κόρη από την σχέση του με την Εστέλ Ντελακρουά που την λένε Ινές.

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και θαυμάστε τη φόρμα του Καρεμπέ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα