Ολυμπιακός: «Πρόταση της Γαλατασαράι στον Ελαμπντελαουί»

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η Γαλατασαράι έχει κάνει επίσημη πρόταση στον αρχηγό του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ποιες οι προθέσεις του ιδίου, τι γίνεται με τον Ολυμπιακό.

Η τουρκική «Sabah» σε ρεπορτάζ κάνει λόγο για πρόταση της Γαλατασαράι στον Ομάρ Ελαμπντελαουί προκειμένου ο Νορβηγός μπακ να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη. Συγκεκριμένα οι Τούρκοι αναφέρουν πως το συμβόλαιο του δεξιού μπακ Μαριάνο ολοκληρώνεται και δεν σκοπεύουν να τον ανανεώσουν.

Η... γκάφα των Άγγλων για Λέστερ και Ομάρ

Έτσι η Γαλατά έχει βγει στην αγορά προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του. Οι Τούρκοι έχουν καταλήξει στον αρχηγό του Ολυμπιακού, του οποίου επίσης ολοκληρώνεται το συμβόλαιο στο τέλος της σεζόν.

«Ο έμπειρος Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, έχει δεχθεί ήδη προσφορά από τη Γαλατασαράι» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της «Sabah».

Μένουν μέχρι να... μείνουν!

Για τον Νορβηγό οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη στο θέμα του συμβολαίου του. Όπως έχουμε γράψει και στο «ΦΩΣ», μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει οικονομική διαφορά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το θέμα έχει τελειώσει αρνητικά.

Αντίθετα η στάση τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Ελαμπντελαουί επιβεβαιώνουν πως και οι δύο είναι ανοιχτοί να θέσουν ξανά επί τάπητος το θέμα. Τα σημάδια για τον Ομάρ είναι θετικά, αφού και ο ίδιος δεν κρύβει ότι πλέον αισθάνεται πολύ καλά στον Ολυμπιακό και προτεραιότητά του είναι να μείνει στην Ελλάδα.

Ολυμπιακός: Όλα τα δεδομένα για τον Ελαμπντελαουί

Αυτή την περίοδο δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη, αλλά η σχέση Ολυμπιακού και Ελαμπντελαουί είναι εξαιρετική. Και στον Πειραιά θεωρούν πως πρόκειται για έναν παίκτη που πλέον θεωρείται «παιδί» της ομάδας. Θα κοιτάξουν να βρεθεί η χρυσή τομή, ενώ ο Ομάρ αν πάρει την απόφαση να φύγει θα το κάνει για ένα πρωτάθλημα όπως η Premier League. Βέβαια αν όντως έχει γίνει πρόταση, όπως γράφουν οι Τούρκοι, τότε είναι μία σημαντική παράμετρος, διότι θα παίξει ρόλο και στις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα