Το σκεπτικό για Κάιπερς στον Ολυμπιακό

Ο Ούγκο Κάιπερς είναι ένας ποδοσφαιριστής που υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού για να πλαισιώσει τους Ελ Αραμπί, Χασάν στην επίθεση.

Όπως είναι διαμορφωμένο αυτή τη στιγμή το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν αφήνει περιθώρια για πολλές αλλαγές. Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται και πολλές αλλαγές η ομάδα του Πειραιά.

Πέρσι σχεδόν όλο το καλοκαίρι έψαχναν τον φορ που θα ενίσχυε την επίθεση και θα είχε το εύκολο γκολ. Μετά από πολλές "μάχες" ο Ολυμπιακός κατέληξε στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος δικαίωσε όλους όσοι τον επέλεξαν.

Ο Μαροκινός επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Ο Ελ Αραμπί αν δεν συμβεί κάτι συνταρακτικό δεν κουνιέται από τον Ολυμπιακό. Μαζί του τη νέα σεζόν θα είναι ο Αχμέντ Χασάν με τους Πειραιώτες να έχουν πάρει απόφαση να τον κρατήσουν πληρώνοντας τα 2,5 εκατ. ευρώ στη Μπράγκα.

Στο μεγάλο λιμάνι θα κοιτάξουν να προσθέσουν και τρίτο επιθετικό στο ρόστερ αν αυτό είναι εφικτό, διότι και σε αυτή τη θέση η ομάδα του Πειραιά πήγε πολύ οριακά. Για τον τρίτο επιθετικό ένα όνομα που "παίζει" αρκετά είναι αυτό του Ούγκο Κάιπερς.

Ο Βέλγος έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Αζαξιό, ξεκίνησε καλά τη σεζόν με πέντε γκολ, αλλά έχει μείνει εκεί. Πάντως κάνει μία γεμάτη χρονιά με την ομάδα του έχοντας 22 συμμετοχές με τη φανέλα της Αζαξιό. Στον Ολυμπιακό σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ο Κάιπερς να πάρει την ευκαιρία του στην ομάδα του Πειραιά.

Υπάρχει η ιδιαιτερότητα αυτό το καλοκαίρι που δεν θα γίνει προετοιμασία όπως όλα δείχνουν. Στο λιμάνι επεξεργάζονται το πώς θα μπορέσουν να δώσουν μία ευκαιρία στον Κάιπερς για τον οποίο δεν είχε κακή γνώμη ο Πέδρο Μαρτίνς, απλά θεωρούσε ότι έχοντας μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας ότι ήταν προτιμότερο να δοθεί κάπου να πάρει παιχνίδια.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα