Τους πειράζει η κανονικότητα!

Ο Γιάννης Κατσαρός γράφει για την υπόθεση του 2015 που του θυμίζει ένα παιδικό τραγούδι, για την επιστροφή στην κανονικότητα και για το μοναδικό πράγμα που απασχολεί τους «ερυθρόλευκους». Την επιστροφή στα γήπεδα!

Και ξαφνικά επιστρέφουμε στην…κανονικότητα. Σε αυτή που γνωρίζαμε τόσα χρόνια και δεν εννοώ την προ-κορονοϊό εποχή. Δεν θα αργήσω να μπω στο «ψητό». Μετά λοιπόν από δύο χρόνια – τα οποία παρεμπιπτόντως είναι πολλά- ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει, όπως όλα δείχνουν στην κορυφή, όντας +7 από τον ΠΑΟΚ για καθαρά αγωνιστικούς λόγους και πολύ πιθανό η διαφορά να διπλασιαστεί για λόγους πολυϊδιοκτησίας (+14).

Σε αυτό το διάστημα-σύμφωνα με τους ειδικούς- όλα κυλούσαν ρολόι, αφού πρωτίστως είχαν κρατήσει μακριά από την πρώτη θέση τους Πειραιώτες και δευτερευόντως είχαν «καθαρίσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή ακριβώς ήταν η σειρά!

Βέβαια τίποτα δεν κρατάει για πολύ. Ο «ερυθρόλευκος» οργανισμός κατάλαβε τα λάθη του, έβαλε το κεφάλι κάτω και δούλεψε σκληρά. Το αποτέλεσμα φάνηκε εφέτος καθώς βρίσκεται μέσα και στους τρεις στόχους του.

Μόνο του σπανού τα... μούσια δεν γίνονται

Τον Αύγουστο θα παίξει για ένα εισιτήριο στους «8» του Europa League. Ειρωνεία ε, κάποιοι αποκλείστηκαν τον ίδιο μήνα, την ίδια σεζόν, σε διαφορετικό έτος. Το πρωτάθλημα θα το χάσει μόνο με…χαρακίρι ενώ βρίσκεται ακόμα μέσα και στο Κύπελλο Ελλάδος, περιμένοντας τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Κάπου εκεί έρχεται η-για κάποιους- εισήγηση «βόμβα» από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για το ματς με τον Ατρόμητο το 2015, για το οποίο όλοι οι μάρτυρες στην ποινική εκδίκαση δεν έχουν δώσει το παραμικρό στοιχείο. Ίσως επειδή έκανε τότε το +8 από τον δεύτερο (όπως και εφέτος) ΠΑΟΚ.

Το τι έχει συμβεί και γιατί δεν ανησυχούν στο λιμάνι τα έχουν εξηγήσει οι αρμόδιοι ρεπόρτερ του Fosonline.gr. Μου φαίνεται περίεργο να ασχοληθούν αυτές τις δύσκολες ημέρες, επειδή κάποιος άκουσε κάτι, το οποίο διαψεύστηκε από αυτόν που υποτίθεται ότι το είπε. Και εδώ που τα λέμε θυμίζει λίγο ένα παιδικό τραγούδι που μας έμαθαν στο δημοτικό.

Πώς πήγαινε να δεις: Πάει και ο σκύλος που έφαγε τη γάτα που έφαγε τον ποντικό, που πήρε το φιτίλι…!

Τι κρίμα, αντί να υποβιβαστεί… πάλι Champions League

Στον Πειραιά έχουν πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν, όπως η επιστροφή στη αγωνιστική δράση. Τα παιχνίδια μέσα στο καλοκαίρι σε υψηλές θερμοκρασίες (Τετάρτη-Κυριακή) που θα καταπονήσουν τους ποδοσφαιριστές, η συνέχεια στην Ευρώπη και φυσικά το νταμπλ. Η επιστροφή στην κανονικότητα άργησε για δύο χρόνια και στο λιμάνι κάνουν την κατάλληλη υπομονή για να πανηγυρίσουν όπως αρμόζει!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα