Μένει στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ!

Μελισσανίδης και Μανόλο έδωσαν τα χέρια στο κότερο του επιχειρηματία. Συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης και γεφύρωσαν οριστικά τις διαφορές τους.

Προπονητής της ΑΕΚ θα παραμείνει και για την επόμενη σεζόν ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη το βράδυ της Πέμπτης (17/5) στο κότερο του επιχειρηματία και σύμφωνα με την ενημέρωση από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕΚ έδωσαν τα χέρια για το νέο συμβόλαιο. Συζήτησαν αρκετή ώρα τα ζητήματα του νέου ντιλ και του μπάτζετ και έφτασαν σε συμφωνία.

Έτσι τα ισπανικά σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει το από το πρωί και έκαναν λόγο για πιθανότητα μετακόμισης του Μανόλο στη Λας Πάλμας μαζί με τον Αραούχο, διαψεύστηκαν.

Μελισσανίδης και Χιμένεθ είχαν δείξει εδώ και καιρό πως επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Από τη στιγμή λοιπόν που ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια, το νέο ντιλ ολοκληρώθηκε.

Πλέον το λόγο θα έχουν οι εκπρόσωποι και οι νομικοί των δύο πλευρών, προκειμένου τις επόμενες μέρες να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες και να υπογραφούν τα νέα συμβόλαια. Όταν συμβεί αυτό θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα