Φερέιρα: «Ας ακούσουμε τους παίκτες και όχι αυτούς που αποφασίζουν από τα γραφεία τους»

Η εφημερίδα «A Bola» συγκέντρωσε απόψεις ανθρώπων του ποδοσφαίρου, με αφορμή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και εκεί τοποθετήθηκε για το θέμα και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Γνωρίζουμε ότι το ποδόσφαιρο έχει υποστεί πρωτοφανές αλλαγές και θα πρέπει να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις και όχι πάντα συναινετικές. Αυτή η νέα κατάσταση φέρνει μαζί της την ανάγκη για διαφορετικές σκέψεις και κρίσεις.

Αυτοί που είναι επιφορτισμένοι με την προστασία της κοινωνίας και ιδιαίτερα αυτοί που ασχολούνται με τον αθλητισμό έχουν μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξουν τα πράγματα, να κάνουν τη διαφορά και να βελτιώσουν την κατάσταση. Να ακούμε λιγότερο εκείνους που αποφασίζουν για το ποδόσφαιρο από την άνεση του γραφείου τους, λαμβάνοντας αποφάσεις χωρίς κριτήρια» και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι σε οποιονδήποτε οργανισμό, και το βλέπω αυτό σε καθημερινή βάση στο ποδόσφαιρο, όταν κάποιος είναι στην καλύτερη κατάστασή του, μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Έτσι θα κερδίσουμε και αυτόν. Εάν είναι απαραίτητο θα παίξουμε «παράταση» ακόμη και... πέναλτι»!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα