Ξάνθη: Απολύμανση στο προπονητικό κέντρο, αύριο (5/5) η επιστροφή στις προπονήσεις

Όλα τα απαραίτητα μέτρα παίρνουν στις τάξεις της Ξάνθης ενόψει της επιστροφής στις προπονήσεις αύριο (5/5), καθώς στο προπονητικό κέντρο της ομάδας πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Σε ρυθμούς προπονήσεων κινούνται σιγά σιγά στις τάξεις της Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό με δελτίο Τύπου της η ακριτική ομάδα, η επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου έχει προγραμματιστεί για αύριο (5/5).

Παράλληλα οι Θρακιώτες ενημέρωσαν ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα (4/5) απολύμανση σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του προπονητικού κέντρου της Ξάνθης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Ξάνθη:

«Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στα γήπεδα και τις προπονήσεις σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και τις κυβερνητικές εξαγγελίες στην Xanthi FC.

Το πρωινό της Δευτέρας (4/5) απολυμάνθηκαν όλοι οι εσωτερικοί χώροι του προπονητικού κέντρου της ομάδας σε συνεργασία με τον δήμο Ξάνθης, τους υπεύθυνους και τους εργαζόμενους του οποίου ευχαριστεί θερμά ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ για την άμεση ανταπόκριση και την υλοποίηση του σχετικού αιτήματος.

Από την Τρίτη σε μικρά γκρουπ ο Νίκος Καραγεωργίου και οι συνεργάτες του θα γυμνάσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στα γήπεδα, μετά τη μεγάλη περίοδο των ατομικών προπονήσεων της καραντίνας».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα