To «δυνατό» χαφ, ο Σάσα και ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να κοιτάζει μεταξύ άλλων και την ελληνική αγορά, με τον Βραζιλιάνο χαφ του Άρη, Σάσα να μην περνάει απαρατήρητος από τον Μαρτίνς και να βρίσκεται στη λίστα.

Όπως αναφέρει το «ΦΩΣ» της Δευτέρας (4/5) ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε μία επιπλέον λύση στους χαφ και δεν αποκλείεται τη θέση αυτή να την καλύψει με τον Σάσα του Άρη. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος έχει ένα «πακέτο» που αρέσει στον Πορτογάλο τεχνικό και για αυτό το λόγο δεν είναι καθόλου τυχαία τα όσα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα ότι βρίσκεται στην ατζέντα των «ερυθρολεύκων».

Βέβαια, σε αυτό το σημείο οφείλουμε να επισημάνουμε ότι αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κινηθεί για τον Σάσα, αυτό δεν θα συμβεί μέσα στον Μάιο. Δεν θα συμβεί φυσικά ούτε και τον Ιούνιο που – καλώς εχόντων των πραγμάτων - θα διεξάγονται τα πλέι οφ.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν διεξοδικά την ελληνική αγορά και ο Σάσα είναι ένας παίκτης που έχουν ξεχωρίσει. Όμως, οι όποιες συζητήσεις θα πάνε για μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν και αφού δώσει το τελικό «οκ» ο Μαρτίνς.

Σε περίπτωση πάντως που υπάρξει κάποια «περήφανη» πώληση π.χ. του Καμαρά, τότε εκτός από τον Σάσα (σ.σ. παρεμπιπτόντως το 1 εκ. ευρώ που έχει ως ρήτρα δεν είναι απαγορευτικό) ή τον οποιονδήποτε Σάσα, ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να φέρει έναν βαρβάτο χαφ για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Αφρικανός. Και στην προκειμένη περίπτωση θα κοιτάξει να «σπρώξει» αρκετά χρήματα...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα