Κεκλεισμένων των θυρών η πρεμιέρα σε πλέι οφ, πλέι άουτ - Νέα συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων η πρεμιέρα των πλέι οφ και των πλέι άουτ. Εάν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε την ερχόμενη εβδομάδα θα ληφθεί οριστική απόφαση για την παρουσία και θεατών στα παιχνίδια της Super League.

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων η πρεμιέρα των πλέι οφ και των πλέι άουτ. Εάν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε την ερχόμενη εβδομάδα θα παρθεί οριστική απόφαση για την παρουσία και θεατών στα παιχνίδια της Super League.

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα προκειμένου οι αγώνες να γίνουν παρουσία κόσμου, βάσει του ποσοστού του 20% που αναφέρει η πρόταση του ΟΦΗ, ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του αντιπροέδρου του ΟΦΗ Ηλία Πουρσανίδη και του προέδρου της Σούπερ Λιγκ 1 Μηνά Λυσάνδρου.

ΓΓΑ: «Βασικό συστατικό του ποδοσφαίρου είναι η παρουσία κοινού στις κερκίδες»

Η στάση της κυβέρνησης είναι θετική στην παρουσία φιλάθλων, φυσικά όχι στο 100% της πληρότητας του γηπέδου, χωρίς όμως να ειπωθεί σε ποιο ακριβώς ποσοστό.

Αποφασίστηκε είναι να γίνει νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα στην οποία να συμμετέχουν και άνθρωποι της υγειονομικής επιτροπής.

Στην κυβέρνηση θέλουν να δουν πως θα κυλήσει η πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο και εν συνεχεία θα παρθεί οριστική απόφαση. Το σίγουρο είναι πως όλες οι πλευρές θέλουν κόσμο στις εξέδρες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα