ΠΑΟΚ: Δεν χειρουργείται ο Ντόουγκλας Αουγκούστο

Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ επανεξέτασε τον  Ντόουγκλας Αουγκούστο και αποφασίστηκε από κοινού να μην πραγματοποιηθεί χειρουργική επέμβαση. 

Γλύτωσε τα χειρότερα ο Ντόουγκλας Ουγκούστο καθώς όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον οπίσθιο χιαστό.

ΠΑΟΚ: Ρήξη χιαστού υπέστη ο Αουγκούστο

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της ομάδας και διαπιστώθηκε πως δεν έχει στροφική αστάθεια στο γόνατο με αποτέλεσμα να μην είναι αναγκαία η χειρουργική επέμβαση.

Έτσι ο παίκτης των «ασπρόμαυρων» θα αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του με συντηρητική αγωγή και θα υποβάλλεται καθημερινά σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του αλλά και η αντίδραση του οργανισμού του στη θεραπεία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Θεσσαλονίκης προπονήθηκε το πρωί, με τους «ασπρόμαυρους» να ακολουθούν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια να δίνουν έμφαση στα τελειώματα των φάσεων.

Την Πέμπτη (4/6) η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα θα συνεχίσει την προετοιμασία της για το ματς με τον Ολυμπιακό κάνοντας προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα