Σουηδικός πύργος για τον Ολυμπιακό

Ο 21χρονος ύψους 1.98μ. Όσκαρ Λίνερ που ανήκει στην ΑΪΚ Στοκχόλμης βρίσκεται στη “βάση δεδομένων” του Ολυμπιακού και εξετάζεται.

Οι προτάσεις από τους μάνατζερ πέφτουν βροχή στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός! Απολύτως φυσιολογική εξέλιξη, αν αναλογιστούμε ότι οι “ερυθρόλευκοι” ψάχνουν ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις.

Τελευταίο όνομα που προστέθηκε στην “αλυσίδα” των τερματοφυλάκων που έχουν προταθεί και ενδέχεται να απασχολήσουν τους Πειραιώτες, είναι αυτό του Όσκαρ Λίνερ.

Μετά τον Γιώργο Αθανασιάδη του Αστέρα Τρίπολης και τον Αντόνιο Ντοναρούμα της Μίλαν (είναι πανάκριβος με συμβόλαιο πάνω από ένα εκατομμύριο), ήρθε στο φως της δημοσιότητας ο 21χρονος ύψους 1.98μ. Σουηδός γκολκίπερ που αγωνίζεται στην ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Το όνομα του Λίνερ δεν είναι άγνωστο στον Ολυμπιακό, καθώς είχε προταθεί και τις προηγούμενες δύο μεταγραφικές περιόδους.

H χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται λίγο κάτω από τα 800 χιλιάρικα και έχει συμβόλαιο με την ΑΪΚ εώς το καλοκαίρι του 2020. Είναι “προϊόν” των ακαδημιών της ομάδας της Στοκχόλμης και φέτος στο σουηδικό πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη για τη σεζόν 2018-19 έχει 16 συμμετοχές.

Έχει προταθεί λοιπόν ο Λίνερ και ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι αυτός που θα αποφασίσει αν αξίζει να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός μαζί του ή όχι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα