Τι γίνεται στον ΠΑΟΚ με Φερέιρα και πόσα χρήματα θα πάρει αν απολυθεί

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Αμπέλ Φερέιρα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό. Τι θα κάνει η διοίκηση του ΠΑΟΚ και πόσα θα πρέπει να πληρώσει αν απολύσει τον Πορτογάλο. 

Η Super League ξεκίνησε και πάλι μετά από 3 μήνες αποχής λόγω κορονοϊού.

Το ματς που ξεχώριζε ήταν αυτό στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε έτοιμη μετά την απραξία αυτών των μηνών. Από την άλλη μεριά η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα εμφανίστηκε άκρως επηρεασμένη από την τρίμηνη απραξία.

Ο Ολυμπιακός στην ουσία κλείδωσε τον τίτλο και περιμένει να το κατακτήσει και μαθηματικά. Στον ΠΑΟΚ τώρα υπάρχει μεγάλος προβληματισμός και αμφισβήτηση στο πρόσωπο του προπονητή της ομάδας. Ο τεχνικός του δικέφαλου του Βορρά έχασε και το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα του κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Ήδη διαρρέει ότι υπάρχει θέμα με τον προπονητή και μάλιστα οι πρώτοι που το έθεσαν είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μάλιστα στην πλειοψηφία τους θέλουν να αντικατασταθεί ο Φερέιρα και την θέση του να πάρει ο Πάμπλο Γκαρσία.

Αυτός που τα «ακούει» πάντα είναι ο προπονητής, όμως ο Πορτογάλος όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ δεν επέλεξε ποτέ παίκτες για την ομάδα του, βρήκε ότι άφησε πίσω ο Λουτσέσκου. Σίγουρα ο Ρουμάνος άφησε μια ομάδα που είχε κατακτήσει το νταμπλ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες θα "κολλούσαν" αυτόματα στην φιλοσοφία του Φερέιρα.

Στον ΠΑΟΚ τώρα έχουν το εξής δίλημμα: Ή αποδέχονται την κατάσταση η οποία είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής για αυτή την σεζόν και μένουν με τον Φερέιρα στον πάγκο αλλά με την λογική ότι η ομάδα θα προσαρμοστεί πάνω στα «θέλω» του Πορτογάλου ή θα πρέπει να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη. Και αυτό γιατί αν ο δικέφαλος του Βορρά απολύσει τον Αμπέλ Φερέιρα θα πρέπει να του δώσει το ποσό των 4 εκατ. ευρώ όπως ορίζει η ρήτρα αποδέσμευσης.

Σίγουρα έχουν να του προσάψουν πολλά, όμως η διοίκηση του ΠΑΟΚ πρέπει να ξεκαθαρίσει πώς θα πορευτεί. Όπως έκανε ο Ολυμπιακός όταν αποδέχτηκε την απώλεια δυο πρωταθλημάτων, αλλά αντί να γκρεμίσει, έχτισε πάνω σε αυτά τα δύο χρόνια. Εκανε προσθήκες κομβικές και πάνω από όλα πίστεψε τον προπονητή του!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα