Παναθηναϊκός: Τι δείχνει η πρώτη επίσκεψη Αλαφούζου στα γραφεία της ΠΑΕ μετά το 2017!

Για πρώτη φορά μετά τη λειτουργία τους πριν από τρία χρόνια ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα Βριλήσσια!

Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Παρασκευή (12/6). Το γεγονός θα περνούσε στα ψιλά αν δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό μετά το 2017!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επισκέφθηκε τα γραφεία της εταιρείας του για πρώτη φορά μετά τη μετακόμιση στα Βριλήσσια από την προηγούμενη έδρα της ΠΑΕ που ήταν στο Μαρούσι!

Ο Αλαφούζος συναντήθηκε με τα διοικητικά στελέχη, περιηγήθηκε στους χώρους, γνώρισε το προσωπικό και στη συνέχεια αποχώρησε.

Η επίσκεψη δείχνει τη διάθεση του Αλαφούζου να ασχοληθεί περισσότερο ενεργά με τις υποθέσεις της ΠΑΕ ενόψει της νέας περιόδου.

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό είναι συνεχείς. Η ομάδα πήρε άδεια για την Ευρώπη, καθώς εγκρίθηκε το πλάνο βιωσιμότητας και οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τη σεζόν 2021-22.

Ένα άλλο μεγάλο θέμα στο οποίο προσβλέπει ο Αλαφούζος είναι και το γηπεδικό καθώς ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης έχει δηλώσει ότι μέσα στο καλοκαίρι θα καταθέσει πλήρη πρόταση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα