Ενθουσιασμός Μαρτίνς – Μοντέστο για Τσούμιτς

Ο Νίκολα Τσούμιτς που αποτελεί μεταγραφή του τμήματος scouting του Ολυμπιακού, παρακολουθείται στενά από τους Μαρτίνς - Μοντέστο και τρίβουν τα χέρια τους με τα... πεπραγμένα του στην Σερβία.

Το αν έχει πετύχει διάνα ο Ολυμπιακός στον Νίκολα Τσούμιτς, αυτό θα το πληροφορηθούμε σε μερικούς μήνες, όταν θα αρχίσει να παίρνει τις πρώτες του ευκαιρίες με τα ερυθρόλευκα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Φρανσουά Μοντέστο που τον παρακολουθεί στενά εδώ και πολύ καιρό, αλλά και ο Πέδρο Μαρτίνς που είχε τη δυνατότητα ακόμα και το διάστημα της καραντίνας να τον δει ακόμα περισσότερο σε βίντεο, διακρίνουν ότι είναι ένας εξτρέμ που έχει όλα τα φόντα να παραμείνει στο ρόστερ και να μην χρειαστεί στο τέλος ο Ολυμπιακος να πάρει δύο ποδοσφαιριστές για τα «φτερά» της επίθεσης.

Στο τελευταίο ματς της Ραντνίτσκι με την Ράντνικ σημείωσε 1 γκολ και είχε 2 ασίστ, ενώ αρκετές ακόμη φορές τροφοδότησε τους συμπαίκτες του, χωρίς εκείνοι να αξιοποιήσουν τις πάσες του. Συνολικά έχει φτάσει στα 15 γκολ και στις 4 ασίστ σε σύνολο 26 αγώνων. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σχεδόν σε κάθε ματς της Ραντνίτσκι είναι μέσα σε ένα γκολ!

Είναι στατιστικά που δεν τα συναντάς εύκολα, παρόλο που ορισμένοι θα βιαστούν και θα πουν ότι το σερβικό πρωτάθλημα είναι χαμηλότερης κατηγορίας από το ελληνικό.

Η ουσία είναι ότι ο Τσούμιτς που φοράει πλέον και το περιβραχιόνιο της Ραντνίτσκι, δείγμα του πόσο πολύ τον υπολογίζουν στη Νις, θα έρθει στη χώρα μας στη μίνι προετοιμασία που θα κάνει ο Ολυμπιακός στον Ρέντη και θα κοιτάξει να αρπάξει την ευκαιρία που θα του δοθεί, όπως έγινε πέρσι το καλοκαίρι με τον Ραντζέλοβιτς. Για την ώρα επικρατεί ενθουσιασμός για τα... πεπραγμένα του στη γειτονική χώρα και στο λιμάνι νιώθουν ότι έχουν στα χέρια τους έναν παίκτη – θησαυρό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα