ΠΑΕ Άρης: Επιστολή στον Λευτέρη Αυγενάκη για παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα!

Κεκλεισμένων των θυρών διεξήχθησαν οι δυο πρώτες αγωνιστικές στα πλέι οφ της Super League. Για αυτό και η ΠΑΕ Άρης έστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με την οποία ζητά την παρουσία φιλάθλων όχι μόνο στα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου!

Κεκλεισμένων των θυρών διεξήχθησαν οι δυο πρώτες αγωνιστικές στα πλέι οφ της Super League. Σήμερα, η ΠΑΕ Άρης έστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με την οποία ζητά την παρουσία κόσμου στα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου!

Αυγενάκης: «Οι φίλαθλοι θα επιστρέψουν, μόνο με ομόφωνη απόφαση των 14 ΠΑΕ» (vid)

Υπέρ της παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα εμφανίζεται η ΠΑΕ Άρης. Μάλιστα οι «κίτρινοι» έστειλαν επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, όπου και υποστηρίζουν πως είναι εφικτή η παρουσία έστω και του 20% της χωρητικότητας των γηπέδων της Super League στα τελευταία ματς της σεζόν.

ΓΓΑ: «Βασικό συστατικό του ποδοσφαίρου είναι η παρουσία κοινού στις κερκίδες»

Μάλιστα, η ΠΑΕ Άρης δεν αναφέρεται μόνο στα παιχνίδια των πλέι οφ αλλά και σε αυτά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου εκκρεμούν οι ρεβάνς Άρης – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Προφανώς και ο Άρης θα ήθελε να έχει έστω και το 20% του «Κλεάνθης Βικελίδης» γεμάτο στη ρεβάνς με την ΑΕΚ την Τετάρτη 24 Ιουνίου, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα