Καρέρα: «Η ΑΕΚ ξεπέρασε τις προσδοκίες μου»

Την ικανοποίησή του για την εικόνα της ΑΕΚ στα πλέι οφ της Super League 1 εξέφρασε ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος σχολίασε επίσης τον αποψινό (17/6) τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. 

Μία ακόμα συνέντευξη έδωσε στην πατρίδα του ο Μάσιμο Καρέρα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα της Ένωσης στα πλέι οφ της Super League 1 ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον σημερινό (17/6) τελικό Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα στη Νάπολι και τη Γιουβέντους.

Νάπολι - Γιουβέντους: Ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας αποκλειστικά στο MEGA

«Έχουμε παίξει ήδη δύο παιχνίδια στα playoffs. Ήταν σημαντική επιτυχία για μας η νίκη επί του ΟΦΗ, γιατί εκμεταλλευτήκαμε την ισοπαλία του ΠΑΟΚ και τώρα είμαστε δεύτεροι και στο +2. Έχει αρκετή ζέστη εδώ και θα χρειαστούν πολλά παιχνίδια για να βρούμε τη φόρμα μας. Σε αυτά τα πρώτα ματς, πάντως, η ομάδα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Έμεινα πολύ εντυπωσιασμένος», τόνισε χαρακτηριστικά στο "tuttojuve".

Για τον τελικό Κυπέλλου στην Ιταλία: «Είναι μάλλον 50-50, αν και η Γιουβέντους έχει ίσως ένα μεγαλύτερο πλεονέκτημα λόγω του μεγαλύτερου ρόστερ της. Ίσως αυτή να είναι η μόνη διαφορά. Η Νάπολι πάντως είναι μια ομάδα που μπορεί να σε δυσκολέψει πολύ και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ συμπαγής και καλή στην πίεση. Επίσης έχει ήδη κερδίσει τη Γιουβέντους στο πρωτάθλημα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα